Den måske bedste og mest lårklaskende morsomme version af Charles Dickens’ ”Et juleeventyr” kan endnu en gang opleves på Nørrebro Teater fra den 18. november. Mette Horn spiller den gamle gnier Scrooge med det utroligt dårlige julehumør (bah humbug). Men netop denne julenat sker der noget: Scrooge får besøg af et spøgelse og tre ånder; fortidens, nutidens og fremtidens jul. Den første minder Scrooge om, hvor han kommer fra. Den anden åbner hans øjne for, hvad hans handlinger medfører. Og den tredje … tja. Den poetiske historie om at genfinde den gode julestemning har fået skruet godt op for humoren på en måde, der vil vække jubel både hos børn (fra 7 år – det kan godt være lidt uhyggeligt) og voksneEn læser kan vinde 4 billetter til torsdag den 9. december klokken 18 og tage hele familien med til ”Et juleeventyr”. Værdi 1.180 kr. 

Spørgsmål: Hvem spiller Scrooge i Nørrebro Teaters ”Et juleeventyr” 18/11-21/12?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)