Wallmans forrygende Dinnerparty kan atter slå dørene op for det festglade publikum. The show must go on, og oven på corona-aflysningerne tager Wallmans tråden op, hvor man slap, altså med et show, der blandt andet plukker fra Queens og Eurythmics repertoire. Også akrobaterne ”Dou Pile ou Face” får lov til igen at holde publikum i Cirkusbygningen i åndeløs spænding. Et nyt indslag er en lille venskabelig Scandinavian Song Contest, hvor Grand Prix-ørehængere fra de nordiske broderlande får lov til at kappes om publikums gunst. Og så sørger den skønne værtinde Megan Moore, en af Danmarks bedste og mest underholdende drag queens, og crazy komikeren David for gode grin til maden. En læser kan vinde en komplet aften i byen for fire personer på Wallmans en valgfri aften i oktober (forbehold for udsolgt) inklusiv menu, eventuelt vegansk og et glas cava. Værdi 4.435 kroner.

Spørgsmål: Hvor kan man opleve Wallmans Dinnerparty hele sæsonen 2021/22?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)