Sommer er friluftsteater og revytid. Liebhaverboligens konkurrence byder selvfølgelig på begge dele; Rødvig Revyen (med overnatning) og ”Jean de France” på Grønnegårds Teatret. Og biograferne er åbne igen – bland andet med ”Buster” for hele familien. Deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet nedenfor senest den 28. juni. Vinderne får direkte besked. 

Konkurrencerne gennemføres med arrangørerne som sponsorer, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 

Rødvig Revyen og revyophold 

Rødvig Revyen står i fornyelsens tegn i år, hvor selve forestillingen foregår i det store telt ved Hotel Klinten, hvor man i øvrigt også kan bestille revymenu og et revyophold, hvis man vil gøre en tur ud af det til det smukke Stevns. På scenen sørger et revyhold bestående af Kirsten Siggaard, Kim Brandt, Mette Ladekarl og Peter ”Drama Queen” Andersen for sjov, sketcher og selvfølgelig velklingende sange. Med årets cast måske med ekstra vægt på den musikalske oplevelse. Revyens temaer og numre bearbejdes traditionen tro helt op til premieren den 24. juni. En læser kan vinde et revyophold for 2 personer – inklusive overnatning, menu, drinks til revyen og morgenmad – til den 8. juli. Værdi 2.490 kr. 

Spørgsmål: Hvem medvirker i årets Rødvig Revy, der har premiere 24. juni?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)