Vind eksklusive SENSAI produkter til en samlet værdi af 1.715 kr. Den lækre præmie består af Sensai Total Lip Treatment og Total Lip Gloss i 3 smukke nuancer.

Deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet nedenfor inden den 28. juni.

Total Lip Treatment

Total Lip Treatment er en silkeblød, nærende anti-aging creme til læberne og læbeomgivelserne, som udover at reparere og fugte tørre læber, også reducerer fine linjer og rynker omkring læberne. Produktet fremmer mikrocirkulationen i huden og giver dig smukke, veldefinerede og naturligt fyldige læber.

 

Total Lip Gloss

Total Lip Gloss er en glitrende, plejende og fugtende gloss, som findes i tre klare farver – inspireret af daggryets skiftende toner fra himmelsk koral til mørk blomme. Glossens karakteristiske ingrediens Koishimaru Silk giver dig silkebløde læber, mens produktet fugter kontinuerligt og minimerer linjer. Kan både anvendes alene som lipgloss eller over en læbestift for ekstra pleje og effekt.

 

Spørgsmål: I hvor mange farver findes Total Lip Gloss? 

 

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)