Sommer er friluftsteater og revytid. Liebhaverboligens konkurrence byder selvfølgelig på begge dele; Rødvig Revyen (med overnatning) og ”Jean de France” på Grønnegårds Teatret. Og biograferne er åbne igen – bland andet med ”Buster” for hele familien. Deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet nedenfor senest den 28. juni. Vinderne får direkte besked. 

Konkurrencerne gennemføres med arrangørerne som sponsorer, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 

Foto: Per Morten Abrahamsen  

Jean de France og en flaske boblende rosé – godkendt 

Grønnegårds Teatret er tilbage med lune sommeraftner (forhåbentlig) og veloplagte skuespillere på friluftsscenen i Odd Fellow Palæets have – fra 30. juni og helt til 28. august. I år gælder det Holbergs ”Jean de France” som – alderen til trods – stadig har nogle budskaber, der klinger i vor tid. Hans Frandsen vender hjem efter 15 uger i Paris og er blevet en helt anden – og meget fransk – mand: ”Je m’apelle Jean de France”, proklamerer han og forventer med selvoptaget selvfølgelighed at være verdens centrum i det provinsielle København. Konventionerne bliver sat på prøve, men det gør Jean også selv af den mere snusfornuftige jordbundethed i hans gamle hjem. Oplev et stjernehold med Nicolai Jørgensen og Rosalinde Mynster i spidsen folde sig ud i Charlotte Munksøs instruktion. En læser kan vinde 2 billetter til en valgfri aften i juli (forbehold for udsolgt) samt en flaske boblende rosé til en perfekt teateroplevelse i fri luft. Værdi 930 kr. 

Spørgsmål: Hvornår er der premiere på ”Jean de France” på Grønnegårds Teatret? 

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)