Efter det forsømte forår kan vi nu se hen på en sommer, hvor vi – udstyret med coronapas – atter kan nyde store kulturbegivenheder i behørig afstand. Det kan være en tur på Louisiana, der lægger ud med udstillingen ”Mor!”, en revanche for alle aflysningerne på teaterfestivalen CPH Stage med f.eks. ”Two Liona and a Castle” eller måske med en spritny forestilling på Mungo Park, ”Galathea3000”. Deltag i konkurrencerne ved at svare på spørgsmålene senest den 26. maj. Vinderne får direkte besked. 

Konkurrencerne gennemføres med arrangørerne som sponsorer, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.  

Galathea3000 på Mungo Park 

Myten fortæller om den græske kongePygmalion, som i sin væmmelse over kvinder skabte en statue af sin drømmekvinde og kaldte hende Galathea. Pygmalion forelskede sig med det samme i statuen, der var skabt i hans eget billede, og med kærlighedsgudinden Afrodites hjælp kom Galathea til live og blev en kvinde af kød og blod. Og de levede lykkeligt til deres dages ende. Troede vi. For nu giver Mungo Park efter 2000 år endelig scenen til Galatheas side af historien. Og den er mildt sagt ikke helt den samme. I denne nye fortælling møder vi kærlighedsrobotten Galathea3000, som Pygmalion netop har bestilt som kur mod sin ensomhed. Men er hun nu også det? Den Reumert-nominerede Marie Bjørn genfortæller myten i moderne klæder: Mød Galathea3000. 

En læser kan vinde et gavekort til to billetter til ”Galathea3000” på Mungo Park, som kan bruges i spilleperioden 20. maj til 12. juni, eller næste sæson. Værdi 500 kr. 

Spørgsmål: Hvem har skrevet ”Galatea3000” på Mungo Park?  

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)