Efter det forsømte forår kan vi nu se hen på en sommer, hvor vi – udstyret med coronapas – atter kan nyde store kulturbegivenheder i behørig afstand. Det kan være en tur på Louisiana, der lægger ud med udstillingen ”Mor!”, en revanche for alle aflysningerne på teaterfestivalen CPH Stage med f.eks. ”Two Liona and a Castle” eller måske med en spritny forestilling på Mungo Park, ”Galathea3000”. Deltag i konkurrencerne ved at svare på spørgsmålene senest den 26. maj. Vinderne får direkte besked. 

Konkurrencerne gennemføres med arrangørerne som sponsorer, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.  

Madonna & Barnet. Foto: Dieric Bouts, Madonna med barnet, 1454 

På Louisiana med Mor! 

Nærværende eller fraværende, støttende eller dominerende, varm eller diabolsk – alle har en mor! Og netop moderen, belyst gennem skiftende opfattelser i kunst- og kulturhistorie, er omdrejningspunkt for denne udstilling, formet som en stor, sanselig og rigt udfoldet fortælling. Udstillingen samler værker af en række af de største kunstnere op gennem det 20. og 21. århundrede – fra de tidlige avantgardebevægelser og frem til i dag. Moderskabet og -figuren anskues med kulturhistorisk, filosofisk, psykologisk og kunstnerisk dybde. Fra religiøse madonnafremstillinger over postfeminismens ”bad girls” og gyserfilmenes uhyggelige mødre. Oplev mere end 150 værker af kunstnere som Rineke Dijkstra, Alice Neel, Edvard Munch, samt feministiske klassikere og helt nye værker, skabt af yngre kunstnere. 2 læsere kan hver vinde 2 billetter til Louisiana og Mor! – samt Louisiana Revy.

Værdi 586 kr. Tjek restriktioner og tidsbooking på hjemmesiden. 

Spørgsmål: Hvad hedder den aktuelle udstilling på Louisiana, der kan ses til 29. august?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)