Folketeatret garanterer halløj på tyrolerhotellet, når der den 11. maj er københavnerpremiere på den klassiske operette ”Sommer i Tyrol”, hvor de østrigske alper vil genlyde af elskede sange som ”Ja, ja, ja – nu kommer jeg” og ”Man kan da ikke gøre for at man har charme”. Med et skævt kig til et vist britisk badehotel inviteres der indenfor på Den Hvide Hest, hvor overtjener Leopold har forelsket sig i værtinden Josepha, som på sin side kun har øjne for undertøjsfabrikanten Sülzheimer, der på sin side er mest forelsket i sig selv – i hvert fald indtil han får øje på den charmerende, læspende Clara. Forelskelsens forviklinger fortsætter – inklusiv en strid om, hvordan undertøjsheldragter skal knappes – indtil den gamle kejser Franz Joseph dukker op og sætter skik på tingene. En læser kan vinde to billetter til en valgfri forestilling i spilleperioden (forbehold for udsolgt). Værdi op til 800 kr.

Spørgsmål: Hvad hedder gæstgiverkroen, hvor ”Sommer i Tyrol” foregår?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)