Forårets store danske filmoplevelse bliver Bille Augusts ”Pagten”, som med udgangspunkt i Thorkild Bjørnvigs selvbiografiske roman fortæller om den unge digters forhold til Baronesse Karen Blixen og om deres … pagt. 17 år tidligere er Blixen vendt hjem fra Afrika med bristede drømme og hærget af syfilis. Men i mellemtiden har hun også udviklet sig til en internationalt fejret forfatter og en kvinde, der på mange måder er forud for sin tid. Det er fristende for den unge Bjørnvig at lade sig suge ind i dette univers af potentielle mæcener og inspirerende mennesker. Selv om det betyder, at han må svigte sin kone og deres lille barn. Men Blixen har lovet at gøre ham til en stor kunstner, hvis blot han lover at adlyde hende i et og alt. Det er deres pagt. 3 læsere kan hver vinde to billetter til Bille Augusts ”Pagten”, som har premiere 15. april og har Birthe Neumann og Simon Bennebjerg i hovedrollerne. Værdi cirka 170 kr.

Spørgsmål: Hvem har instrueret filmen ”Pagten”?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)