Kenwood lancerer nu en ny køkkenmaskine, som gør det endnu nemmere at bage og opnå større succes i køkkenet. Chef Patissier er en intelligent og multifunktionel køkkenmaskine, som både kan veje, smelte, ælte og blande ingredienser direkte i skålen.
Titanium Chef Patissier XL er baseret på Kenwoods mangeårige erfaring og samler de egenskaber, der giver størst succes, når du skal bage i køkkenet. Selv de mest rutinerede udi bagekunsten bliver imponeret over køkkenmaskinens innovative
funktioner.

Du kan vinde køkkenmaskinen ved at svare rigtigt på spørgsmålet, der lyder: I hvilken af følgende butikker kan man IKKE købe Chef Patissier: Elgiganten, Fætter BR, Imerco eller Power?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)