Jødiske Eitan og arabiske Wahida elsker hinanden, men Eitans far fordømmer sønnens kærlighed til den arabiske pige. Vred og ulykkelig beslutter Eitan at undersøge en dunkel familiehemmelighed: Under krigen i 1967 fandt en ung israelsk soldat en lille dreng i en forladt palæstinensisk landsby og tog ham til sig. Og den dreng er Eitans far, som nu må indse, at han selv er palæstinenser. For Wahida får rejsen til Israel og Palæstina en anden skæbnesvanger betydning. Hun erkender, at hun ikke kan løsrive sig fra sit folks historie, og at hun må afbryde forholdet til Eitan. Den skrøbelige kærlighed og historiens magt står fastlåst i en uløselig konflikt. Teater Republiques direktør Emmet Feigenberg har instrueret med Camilla Lau og Elliott Crosset Hove som de unge elskende. En læser kan vinde to billetter til en valgfri dag i spilleperioden fra 10. februar til 13. marts (forbehold for udsolgt). Værdi 590 kr.

Spørgsmål: Hvem spille de unge elskende i ”Alle Fuglene” på Teater Republique?

    Dit svar

    Navn (skal udfyldes)

    Adresse (skal udfyldes)

    Mobilnummer (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)