”Waitress” er en ny musical fuld af hjertevarme, humor og virtuose, iørefaldende sange. Jenna, spillet af Maria Lucia, er servitrice og mester-tærtebager i Joes Diner. Hun er fanget i et trist ægteskab, men finder trøst ved at hælde al sin kærlighed i sine fantastiske tærter. Da Jenna uforudset bliver gravid, indleder hun et forhold til sin gynækolog og beslutter sig for at deltage i en stor tærte-bagedyst. Præmien kan give startkapital til et nyt liv. Med opbakning fra diner-veninderne sætter hun forandring på menuen i denne opløftende og livsbekræftende musical om at finde modet til at tage sig selv, sit liv og sit talent alvorligt. Oplev Broadway-hittet ”Waitress” i den originale danske opsætning fra den 11. marts. En læser kan vinde to billetter til den 18. marts klokken 19.30. Værdi 1.268 kroner.

Spørgsmål: Hvem spiller hovedrollen som Jenna i ”Waitress” på Det Ny Teater?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)