Med årets julebanko (ikke bingo – det er vigtigt) på værtshuset Det Knuste Glas som samlingspunkt bliver ”Jul i skilsmisseland” en rørende historie om venskabet som holdepunkt, når familiebåndene brister. De tre venner skal nemlig vælge – og er nærmest dømt til at skuffe den ene eller den anden forælder, når de gør det. For hvor går vi hen, når julehyggen er bristet efter skilsmissen, men ritualerne skal overholdes. De to erfarne skilsmissebørn prøver at muntre deres ”nyskilte” ven op med 70-80 regler for, hvordan man overlever i det minefelt. Det er sjovt, men også ret sårbart. I det mindste kan de vinde en juleand. Den tragikomiske forestilling spiller på Aveny-T 9.-16. december. En læser kan vinde fire billetter til ”Jul i skilsmisseland” – gerne sammen med skilsmissefamilien – på Aveny-T den 15. december og få tjek på regler og konflikter inden den store aften. Værdi 540 kr.

Hvad kan de unge vinde til julebanko i ‘Jul i skilsmisseland’ på Aveny-T?

    Dit svar

    Navn

    Adresse (skal udfyldes)

    Mobilnummer (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)