Gentoftes historiske biograf – og Danmarks næststørste enkeltsal – Gentofte Kino glæder sig til at byde publikum velkommen igen, når restriktionerne hæves. Om det nu stadig er vinter med ild i pejsen eller sommer, hvor dørene åbnes til den lille gård. I foyeren kan du nyde bl.a. Hansen Is, Fairtrade kaffe, specialøl, vin og økologiske safte. Vi får se, hvilket repertoire der byder sig til efter corona, men du kan opleve filmene i en stilfuld og nænsomt vedligeholdt funkis-biograf fra 1938. Salen er 35 meter lang, 25 meter bred – faktisk nok til at Rundetårn kunne ligge derinde. Der er 290 gode siddepladser til store filmoplevelser. Tre læsere kan hver vinde to fribilletter, der kan benyttes frem til udgangen af 2021 (fribilletterne skal veksles med rigtige billetter for at reservere plads). Værdi op til 240 kroner.

Spørgsmål: I hvilket år åbnede Gentofte Kino oprindelig?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)