Nørrebro Teaters ”Et juleeventyr” med Mette Horn som gnieren Scrooge giver helt nye dimensioner til Dickens’ oprindelige historie. Det er eventyrligt underholdende for både børn og voksne (hvis du ikke selv har børn, så prøv at låne nogen) og høstede i sidste sæson 6-stjernede anmeldelser. I ”Et Juleeventyr” får vi forklaringen på, hvorfor en hård skole og bristet kærlighed gjorde Scrooge hård og hjerteløs, så efter 2½ timers latterbrøl er det stort set umuligt ikke at få fugtige øjenkroge, når Scrooge omvendes og julestemningen alligevel breder sig. Samtidig er ”Et juleeventyr” en eviggyldig historie om værdien af at fortælle og opleve historier. Netop denne gode julehistorie kan opleves fra 19. november til 20. december. En læser kan vinde billetter til en ægte jule-eventyrlig historie for hele familien udfoldet på Nørrebro Teater den 22. november klokken 12:00. Værdi 1.460 kr.

Hvem spiller hovedrollen i Charlen Dickens’ ‘Et juleeventyr’? på Nørrebro Teater?

    Dit svar

    Navn

    Adresse (skal udfyldes)

    Mobilnummer (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)