Oplev Danmarks største soloudstilling

Artikel af: Lars Graabek - Nov 04 2019 kl: 13:30

FET_StefanFreitag_IMG_1064

 

I weekenden 22. til 24. november får du mulighed for at opleve Danmarks største soloudstilling med billedkunstneren Stefan Freitag, der i disse år oplever enorm succes i ind- og udland med sine farvemættede og tankevækkende malerier.

Stefan Freitag har længe arbejdet på sine malerier til denne særlige udstilling, der i omfang og kunstnerisk ambition overgår den danske normalopfattelse af en kunstudstilling. Så glæd dig til at blive draget af Stefan Freitags kunstunivers ved den 1000 m2 store udstilling i de urbane og rå beton-omgivelser.

Sig goddag til kunsteren

En unik mulighed for at opleve kunstneren og kunsten helt tæt på samt få fortrinsret til at købe de helt nye værker ved udstillingen. Du bydes på kolde forfriskninger og snacks i loungen, samt løbende præsentationer og rundvisninger af kunstneren selv. Den store udstilling finder sted i
Henning Larsens Neroport i Ørestad, hvor Castellum lægger hus til. Alle værker på udstillingen er til salg, og der er fri entré.

Datoen

Fredag den 22. november fra klokken 10 til 20 + efterfølgende lørdag og
søndag fra klokken 10 til 18.
Sted: Neroport, Kay Fiskers Plads 9 i København S.

Om Stefan Freitag

Den etablerede danske billedkunstner Stefan Freitag har siden sin debut på den danske kunst-scene haft mange udstillinger i Danmark og udlandet – senest i London. Stefan er opvokset i byen, og i kunsten tages afsæt af dennes liv og farver, samt det kaos det pulserende byliv byder på. Det skakternede perspektiv, de hjertelige motiver, dybe abstraktioner og den befriende tekstmæssige afmelding, som ofte pryder værkerne, er blevet Freitags signatur. De levende malerier skabes impulsivt og den vilde struktur er med tiden blevet et vellidt kendetegn blandt Freitags mange købere. For sådan skabes moderne, vedkommende kunst – ved originalitet, øjenhøjde og imødekommenhed.

Udstillingen afholdes i samarbejde med Castellum

“Vi glæder os rigtig meget til at byde Stefan Freitag velkommen i vores hus til denne unikke udstilling, som vi forventer os rigtig med af,” udtaler Senior Asset Manager Peter Jørgensen hos Castellum.

Stefan Freitag Showroom & Atelier
Hyskenstræde 16, st., 1207 Kbh. K
www.stefanfreitag.dk

 

FET_StefanFreitag_IMG_2570

FET_StefanFreitag_IMG_1866FET_StefanFreitag_IMG_1658