Juni arrangementer der booster din kulturhunger

Artikel af: Kent Segerlund - May 12 2020 kl: 10:59

FET_DenRoedeBaron

 

På vingerne med den Røde Baron

Med udgangspunkt i sin roman Kejserhøgen fortæller Kåre Johannessen om de første krigsflyvere under 1. verdenskrig, især om den ”Røde Baron” von Richthofen. Vi møder ufattelig tapperhed hos de unge mænd, der med livet som indsats førte flyvningen fra at være en dødsensfarlig hobby til vore dages sikre massetransport. Kom til et foredrag med luft under vingerne, fascinerende detaljer og drabelige anekdoter. Kåre Johannessen er historiker og har gennem mange år interesseret sig for von Richthofen og de tyske krigs-

flyvere fra 1. verdenskrig. Han er kendt fra tv-programmerne Historiequizzen og Rejsen til Vestfronten.

Hvor: Garderhøjfortet i Gentofte
Hvornår: Torsdag den 11. juni klokken 18.30
Entré: 60 kroner

 

 

FET_Koncert_GIOIA6

 

Den musikalske kirkerotte

Kirkerotten havde altid elsket det tidspunkt på dagen, hvor kirkens gode organist satte sig ved orgelet og spillede løs, men en dag begyndte det at kede den! Gab, tænkte rotten og blev mere og mere trist for hver dag, der gik. Hvad rotten ikke vidste var, at der ikke langt fra den sad en poprotte og et andet sted i byen en solistrotte. De havde det på helt samme måde hos de musikere, de boede hos. Ført an af den modige kirkerotte, publikum og trioen GIÒIA (billedet) går vi på opdagelse i musikken, i venskabet og i den store glæde, det er at skabe noget sammen. Efter koncerten fortæller vi om instrumenterne og afhængigt af antallet af tilhørere er der mulighed for at prøve nogle af dem.

Hvor: Gentofte Hovedbibliotek
Hvornår: Lørdag den 13. juni klokken 11.00
Entré: 40 kroner

 

FET_Loppemarked

 

Lopper på Bryggen

Kom og gør et godt loppefund, gå en tur langs vandet, nyd en
is eller en kop kaffe og slap af på de grønne områder. Loppe-
markedet på Bryggen, med 150 stader, arrangeres af Kulturhuset Islands Brygge i samarbejde med frivillige loppeentusiaster.

Hvor: Islands Brygge
Hvornår: 1. juni fra klokken 10.00 til 16.00