BELLEVUE-REVYEN SMØRREBRØDSSALON

Artikel af: Sarah Emilie Høegh - Sep 14 2020 kl: 12:54

FET_belle-vue_ligetil_1600x750a

LIGE TIL ØLLET
Marie Mondrup, Farshad Kholghi og Troels Malling inviterer til højtbelagt Smørrebrødssalon.

Der er dækket op til masser af fis og ballade, riv og rusk a la Bellevue-Revy i teatrets velkendte salonånd. Revyskuespillerne fra forrige års Bellevue Badehotel trakterer med kærlig kant og behørig afstand rundt om bordene. Med smørrebrød til – og godt med grin og bid. Lige til øllet!

Som løsslupne tjenere kaster de tre skuespillere sig ud i et hav af roller med nyskrevne sang- og revytekster inspireret af tiden. Hele herligheden folder sig ud imellem Aage Sikker Hansens to store, smukke originale scenetæpper med de dejligste damer. Ved klaveret sidder den stærkt spillende og syngende Christian Berg.

Publikum sidder på scenen ved caféborde – men vær ganske rolig og læn dig trygt tilbage! Det er tjenerne, der optræder, ikke dig.

MEGET FÅ PLADSER TIL FÅ FORESTILLINGER

Du sidder med dit selskab (svarende til antal billetter købt i samme ordre) ved jeres eget bord med afstand til det øvrige publikum. Der er højst 50 gæster per aften. Alle sikkerhedsforanstaltninger overholdes.

VEDR. CORONAVIRUS
Arrangementet overholder retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med coronavirus. Vi tager naturligvis alle forholdsregler for at kunne imødekomme bl.a. afstandskrav. Der er maksimalt 50 gæster per aften.

Der vil blive taget højde for, at publikum bliver inden for den billetkategori, som man allerede har billet til.

Hvis du er syg eller har symptomer på covid-19, skal du blive hjemme.

 

Se mere og bestil billetter her: www.bellevueteatret.dk