Ankerkendt skønhedsklinik med holistisk tilgang indtager Hovedgaden

Artikel af: Sarah Emilie Høegh - Oct 29 2019 kl: 14:09

FET_Glow

Indehaver Mette Vogelius

 

Nye terapeutiske skønhedsrutiner indtager Hovedgaden, når indehaveren af Vogelius Glow Mette Vogelius slår dørene op til nye, store lokaler fra den 6. november.
Et skønhedsunivers, som Mette på få år har udviklet med stor succes. Åbningen kulminerer med et stort åbningsevent den 21. november, hvor der vil være DJ, bobler, modeshow, makeup-artist, ansigtsmaling til de yngste, gode tilbud og uimodståelige lækre kager.

’Mere end bare hudpleje’ er missionen bag Vogelius Glow, når kvinden af samme efternavn, Mette Vogelius, byder beboere i Birkerød og andre interesserede velkommen indenfor til et univers med fokus på selvforkælelse i flere formater. Det gør hun fra den 6. november efter at have banket sit navn fast på kun få år, der får folk fra hele landet til at lægge vejen forbi Mette Vogelius’ briks og udvidede skønhedsunivers.

Vogelius Glow er nemlig ikke bare en typisk skønhedsklinik med fokus på ansigtsbehandlinger. I klinikken vil man kunne shoppe tøj og smykker fra prominente brands og afslutte dagen med en ansigts- eller kropsbehandling efter behov:

”Jeg savnede selv et sted, hvor der var rum og plads til at suge omsorg og kærlig behandling til mig, og det blev afsættet for det, der i dag er blevet til Vogelius Glow. Moderne mennesker i alle aldre suser i dag fra den ene aftale til den anden. Derfor har jeg ønsket at skabe et sted, hvor der er plads til egenomsorg, som er så vigtig for vores livskvalitet og velvære,” siger Mette Vogelius, der bruger sin erfaring og ekspertise fra sin tid som krops- og fysioterapeut.

”I en årrække glemte jeg at tage mig af mig selv, og jeg lærte på den hårde måde, hvad det gjorde ved mit overskud og min glæde i hverdagen. Det er meget forskelligt fra person til person, hvad der genskaber ro og balance i krop og sind, men i bund og grund handler det om at komme ned i et tempo, hvor man igen kan mærke sig selv. Det oplever jeg at kunne hjælpe mine kunder med gennem f.eks. behandlinger og ved altid at møde dem lige der, hvor de er,” siger Mette Vogelius.

Livet skal fejres med god stil og mange fester
Selvom Mette Vogelius åbner op for både nye og gamle kunder i de nye lokaler allerede den 6. november, fejrer hun åbningen med musik, bobler og masser af mennesker torsdag den 21. november:

”Ligesom vi skal huske at pleje og selv, skal vi huske at fejre livet. At åbne Vogelius Glow i mine helt egne lokaler har været en drøm i mange år. Det skal fejres med alt fra god musik, professionel makeup-artits, stakkevist af tilbud og masser af bobler, kager og underholdning til både store og små,” slutter den stolte klinikindehaver.

Dagen starter kl 11.00 og fra kl. 16.00 starter dj og makeup artisten, og alle er velkommen uden tilmelding!

Kl. 18.30 sluttes af med et brag af et modeshow, hvor den skønne kvindekrop hyldes i alle dens forskellige udformninger.

Tilmelding er nødvendig og prisen er 100 kr. Tilmelding og indbetalingen kan ske på mobile pay 51471.

Du får:
-Alle de skønne nyheder præsenteret på de smukkeste naturlige kvinder i forskellige størrelser og aldre
-20% på alle nye varer
-Op til 70% på ældre kollektioner samt særlige event tilbud.
-Mulighed for at vinde et af de 3 gavekort til en værdi af 1000 kr
-lækre lokale hapsere til maven.
-Bobler og drinks til ganen
-20% på alle hudplejeprodukter
-20% på alle smykker
-Musik leveret af den legendariske dj Santana.

 

Hvornår – d 21.11
Hvor – Hovedgaden 43, Birkerød
Hvornår – 18.30-21.30

 

Foruden terapeutiske ansigts- og kropsbehandlinger kan man i klinikken shoppe hudplejeprodukter fra Darphin og Karmameju samt og tøj og smykker fra mærker som Love & Divine, Rue de Femme, Six Ames, Stella Nova, IvyCopenhaden, Pico, Stine A. og Pernille Corydon, ligesom man kan købe sko og støvler.

Se mere her: www.vogeliusglow.dk

 

FET_Glow6

FET_Glow5

FET_Glow4

FET_Glow2

FET_Glow3

FET_Glow_Behandling