Bryllupsmesse på Kokkedal Slot Copenhagen

Igen i år står Kokkedal Slot i kærlighedens tegn den 14. februar, hvor man byder velkommen til bryllupsmesse. Her kan forelskede par få inspiration til brudekjoler, smykker, makeup, blomster, lingeri, borddækning, menu samt opleve luksustelte og festfyrværkeri i Slotshaven. Firmaer, der afholder fester kan også få inspiration på denne dag.

Det bliver næppe mere romantisk end at fejre Valentinsdag på Kokkedal Slot den 14. februar fra kl. 16-18. Her vil kommende brudepar få en smagsprøve på deres store dag og opleve, hvor unikt og eventyrligt det kan blive.

Kjoledesigner Jesper Høvring præsenterer smukke brudekjoler, Christian Von Arenstorff elegante smykker. Udenfor slottet vil I kunne opleve Fleasing A/S nye smukke Porsche 718 Cayman GT4 RS, den Rosso Corsa røde Ferrari 488 Spider, samt den helt nye Land Rover Range Rover P510e Autobiography hybrid i Belgravia Grøn. I Taffelsalen kan opleves eksempler på borddækning kombineret med blomsteropsætninger fra Ulrik John.

Blandt mange spændende udstillere, vil gæster også få inspiration fra Anne Sax’ pikante lingeri, Louise Liisbergs flotte makeup og håropsætninger, samt skræddersyede bryllupsjakkesæt og smokinger fra Mond.

De kommende brudepar kan smage vine, champagne og bryllupskage. Arrangementet slutter af med festfyrværkeri i den naturskønne slotspark.

Det er gratis adgang for gæsterne. Det er muligt at tilkøbe Valentins gourmetmenu, med tilpasset vinmenu – skal dog bestilles i forvejen.

Facts:

Bryllupsmesse på Kokkedal Slot, Kokkedal Allé 6, 2970 Hørsholm, onsdag den 14. februar fra klokken 16.00 til 18.00. Gratis adgang. Billet hentes på: https://kokkedalslotcopenhagen.dk/da/valentine-bryllupsmesse.

Læs mere på kokkedal-slot.dk