Naturen som motiv  

,

Vi lever i en tid med stor miljøbevidsthed og opmærksomhed omkring naturens potentiale. Det afspejler sig i tidens boligtrends, hvor taktile materialer, botanik og bæredygtighed både skaber stemning og minder os om at passe godt på vores jord. Skab et åndehul væk fra hverdagen med interiør inspireret af naturens sensualitet og storslåethed.  

Træer med omtanke 

My Tree er en serie af træfigurer skabt med tanke for vores miljø, der bidrager til at genetablere og udvide skovområder. Når du køber et My Tree plantes der et træ i Khasi Hills i Indien, og med købet modtager du et bevis med koordinater for netop det sted, hvor træet fra dit køb er blevet plantet. De dekorative træfigurer fås i tre forskellige former: cyprestræ, egetræ og kastanjetræ. Alle er de skåret ud af europæisk lindetræ. 

www.andersen-furniture.dk 

Levende natur 

En af de smukkeste måder at invitere naturen indenfor er gennem friske blomster, der udstråler ro og skønhed. Du kan nemt gøre dette til en fast rutine ved hjælp af det nye koncept Hej Blomst, der er blomsternes svar på måltidskassen. Hej Blomsts bundter har lange stilke, så du let kan binde lige netop den type buket, du foretrækker. Udvalget af bundter skifter fra uge til uge og bliver sammensat af dygtige florister med blik for sæsonens farver og tendenser. Hej Blomst går desuden op i bæredygtighed, og derfor er alle blomster pesticide- og sprøjtefri og leveres i en æske af FSC-certificeret pap.  

www.hejblomst.dk 

Bølgende landskab 

Tag på rejse gennem maleriske bjerge og krogede vandrestier med det dragende vægpanel fra Casamance. Det toscanske landskab er som et stykke kunst på væggen, håndmalet med pastel- og akrylfarver. Blå og grønne farver fylder i billedet, der er fuld af stemning og varme. Vægpanelet sætter rammen for rummet og gør sig godt med møbler i naturlige materialer og nedtonede farver. 

www.by-bach.com 

Organisk inspiration 

Ensemble er en serie med sofa, loungestol og sideborde designet af Theresa Rand for Paustian. Idéen bag Ensemble er at kombinere komfort med elegance og et let udtryk. Designet leger med basale former inspireret af naturen, som indbyder til at man samles i eller omkring møblerne – derfor navnet Ensemble, som bl.a. betyder ’sammen’ på fransk. 

www.paustian.com 

Blomstereufori 

Med Floreo-serien fra AYTM vendes blikket udenfor –naturens kreativitet er omdrejningspunkt og inspirationskilde. I en tid, hvor verden blomstrer på ny, er tilføjelsen af kunst og skønne farver i hjemmet det næste, naturlige skridt. Serien, der omfatter puder, plaider og tæpper er skabt i samarbejde med kunstneren Signe Kejlbo. Den smukke runde rug, har flere niveauer og gør sanseoplevelsen helt unik. Et skønt gulvtæppe, der vil klæde hjemmets mindre rum eller hyggelige kroge. 

www.aytmdesign.com