Sommer er friluftsteater og revytid. Liebhaverboligens konkurrence byder selvfølgelig på begge dele; Rødvig Revyen (med overnatning) og ”Jean de France” på Grønnegårds Teatret. Og biograferne er åbne igen – bland andet med ”Buster” for hele familien. Deltag i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet nedenfor senest den 28. juni. Vinderne får direkte besked. 

Konkurrencerne gennemføres med arrangørerne som sponsorer, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. 

Foto: Andreas Bastiansen 

Buster er tilbage i biograferne – godkendt 

Børnefilmen over dem alle er tilbage. Bjarne Reuters Buster Oregon Mortensen bor i dag i det moderne Brønshøj, hvor hans mor læser til sygeplejerske og hans far – nå ja, han forfølger sine lidt mærkelige ideer, men bakker loyalt op om Busters drøm om at trylle. Der er kærlighed i hjemmet, men Buster og hans lillesøster Ingeborg er stadig lidt udenfor og bliver mobbet i skolen. Buster er imidlertid ikke til at kue og til den store byfest vil han vinde berømmelse som tryllekunstner. Han får god hjælp af underboen, den gamle Hr. Larsen, der i sin tid var kanonkonge, og som også er hans gode rådgiver, når det gælder om at vinde den skønne Joannas hjerte. ”Buster” er en eventyrlig film om den største magi af alle. En læser kan vinde en familietur i biffen (4 billetter) og se den nye ”Buster”, der har premiere 17. juni. Værdi minimum 280 kr. 

Spørgsmål: Hvornår er der premiere på den nye ”Buster”? 

 

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)