Efter det forsømte forår kan vi nu se hen på en sommer, hvor vi – udstyret med coronapas – atter kan nyde store kulturbegivenheder i behørig afstand. Det kan være en tur på Louisiana, der lægger ud med udstillingen ”Mor!”, en revanche for alle aflysningerne på teaterfestivalen CPH Stage med f.eks. ”Two Liona and a Castle” eller måske med en spritny forestilling på Mungo Park, ”Galathea3000”. Deltag i konkurrencerne ved at svare på spørgsmålene senest den 26. maj. Vinderne får direkte besked. 

Konkurrencerne gennemføres med arrangørerne som sponsorer, og præmierne kan ikke ombyttes til kontanter.  

Foto: Bradley Waller

CPH Stage: Two Lions and a Castle 

CPH Stage åbner, som restriktionerne nu tillader det, 27. maj – 5. juni, og det betyder 10 dages hektisk teaterfestival i København med over 80 forskellige forestillinger, gadeteater, dans og meget andet. Det er gensyn med succeser fra den amputerede 20/21-sæson, roste forestillinger fra alle landets scener og gæster fra udlandet (og derfor på engelsk). Nyt, gammelt, populært, eksperimenterende. Alt hvad et teaterhjerte kan begære (program på cphstage.dk)Scenerne breder sig over hele byen og indtager også Operaen, hvor Dansk Danseteater er rykket ind på Takkelloftet med ””Two Lions and a Castle”. Det handler om ”det perfekte show”, og hvordan kunstnerne på scenen stræber for at levere det til det forventningsfulde publikum. Det er storslået danseteater med humor og en snert af satire.

En læser kan vinde to billetter til forestillingen den 5. juni klokken 20. Værdi 440 kr.  

Spørgsmål: På hvilken scene spiller ”Two Lions and a Castle”?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)