Laila Hansen Interieur

Artikel af: Christina Wex - Apr 03 2020 kl: 12:51

Laila-Hansen-01

Laila Hansens stil i boligindretning er moderne på den måde, at den aldrig går af mode

Der er lys hos Laila i disse ellers så mørke, grå og regnfulde tider. Og ikke bare lys, men også farver, glæde og inspiration. Den lille oase på Østerbro, hvor Laila Hansen igennem mange år har solgt spændende Interieur og rådgivet om boligindret­ning, er fyldt med lækre ting, der kan skabe helt nyt liv i boligen.

For Laila Hansen er der nogle grundelementer i indretningen, som skal prioriteres først; et godt lys, lamper, gardiner, så man selv kan bestemme, hvor meget sollys man ønsker, en behagelig lænestol og selvfølgelig lækker kunst på væggene.
Udvalget hos Laila Hansen er moderne på den måde, at det aldrig går af mode. Timeless and contempo­rary på én og samme gang – det er Lailas DNA, som hun gerne deler med sine kunder.

www.lailahanseninterieur.com