Mandesager

Artikel af: Peter Frøkjær - Sep 29 2017 kl: 12:08

Sager udelukkende til rigtige mænd, der ikke gider chic, nuttet brugskunst, hæklede grydelappersødsuppeinteriør og romantiske loppefund. Gearet og grejet skal ind i boligen.

Se mere på mandesager.dk

 

FET_Mandesager_Renovo-Glenmorangie-Original

 

Whiskey-mandens cykel

RENOVO GLENMORANGIE ORIGINAL

Træ er faktisk et fantastisk materiale til en cykel – det har Renovo tidligere bevist med deres AeroWood, og nu gør de det igen med den nye Renovo Glenmorangie Original. Cyklen er lavet i samarbejde med whiskey-destilleriet Glenmorangie, der leverer træet fra deres fade benyttet til Single Malt Scotch, og det hule stel er sat sammen af 15 stave fra tønderne ved en indviklet proces med opvarmning og limning. Resultatet er en meget speciel cykel med en meget speciel historie. Egentlig det perfekte køretøj til whiskey-manden.

Renovobikes.com

 

FET_Mandesager_Adventure-Mate

 

Den perfekte wingman til dine eventyr

ADVENTURE MATE

Når du er fanget ude i vildmarken, er en Adventure Mate den perfekte wingman. Her får du fem værktøjer i én indpakning, så du kan ordne det meste, og det stærke design af rustfrit stål sørger for, at du ikke står helt ude på Lars Tyndskids marker med lort i hænderne. Det er der jo masser af i forvejen. Du får en skovl, en sav, en hammer, en krog og en økse, mens det hele er lige til at pakke sammen og have med i kanvastasken. Adventure Mate er opfundet og produceret i Australien, og der ved de virkelig hvor galt det kan gå, hvis værktøjet svigter midt ude i bushen. Så det her her bygget til at holde.

Adventuremate.com

 

FET_Mandesager_Wilson-Audio-WAMM-Master-Chronosonic

 

Verdens dyreste højtaler

WILSON AUDIO WAMM MASTER CHRONOSONIC

Med et prisskilt i samme liga som et lækkert hus, er den nye Wilson Audio WAMM Master Chronosonic ikke for alle, men dem som har råd til investeringen kommer også helt op i verdensklasse på lyd-fronten. Der er ikke sparet på noget. WAMM står for Wilson Audio Modular Monitor, og de enkelte højtalerelementer kan justeres til at passe til din lytteposition, så du får fuld udnyttelse af de to basenheder på henholdsvis 10,5 tommer og 12,5 tommer, mens der desuden er diskantenheder til at sende lyd forud og bagud og tre mellemtone-enheder pakket ind i aluminium med en højde på 2,14 meter, en bredde på 53 centimeter og en dybde på 95 centimeter. Prisen er beskedne 5,6 millioner kroner.

Wilsonaudio.com

 

FET_Mandesager_Corkcicle-Cigar-Glass

 

Verdensmandens glas

CORKCICLE CIGAR GLASS

Når du rykker en stærk sjus i fællesskab med en god cigar, er dine hænder godt optaget, men her hjælper et Corkcicle Cigar Glass med multitaskingen. Det er nemlig i al sin simple herlighed et glas med en indbygget holder til cigaren. Ja, det er for eksempel perfekt til pokeraftenen med gutterne, for så har du de syndige sager i den ene hånd, mens den anden hånd er klar til at holde din gode pokerhånd. Okay, det er mange hænder. Det korte af det lange er altså, at det her glas er den perfekte leverandør af både sprut og røg.

Wineenthusiast.com

 

FET_Mandesager_Brabus-900-One-Of-Ten

 

Verdens mest kraftfulde offroad-V12’er

BRABUS 900 “ONE OF TEN”

Der bliver kun lavet 10 eksemplarer af den ultra-specielle Brabus 900 “One Of Ten”, og de er allerede lovet væk. Ja okay, Brabus kender ingenting til subtil elegance, men det er også det fede ved dem. De går nemlig helt amok, og Brabus 900 “One Of Ten” er derfor en G-Wagon ud over det sædvanlige med kulfiber i stride strømme, luksus i kabinen og selvfølgelig en V12’er på 6,3 liter med biturbo til at levere voldsomme 900 hestekræfter og et moment på 1.500 Nm, der sender den voldtunge kampvogn fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Ja, det er ikke for sjov, at de selv kalder den for verdens mest kraftfulde offroad-V12’er.

Brabus.com

 

FET_Mandesager_Dell-Latitude-7212-Rugged-Extreme-Tablet-copy

 

Tank-tablet

DELL LATITUDE 7212 RUGGED EXTREME TABLET

Hvis din tablet har det med at knække som en tør kiks bare ved at kigge på den, er det på tide med en mere holdbar tablet, og den nye Dell Latitude 7212 Rugged Extreme Tablet går ikke bare sådan lige i stykker. Så er det egentlig lige meget, hvor stort et svin du er med din elektronik. Den er faktisk bygget til at blive brugt af militær, industrivirksomheder og redningstjenester, hvor det er livsfarligt at gå ned på udstyret, så den kan også sagtens holde til dine ødelæggende fingre. Og du får stadig lir. Tabletten er for eksempel udstyret med en 11,6 tommer HD-skærm med Gorilla Glass, 7. generation Intel Core i processor, 16 GB RAM og GPS og 4G, mens du får Windows 10 til at styre løjerne. Det er en tank af en tablet, og så hjælper det selvfølgelig også, at du kan betjene skærmen med handsker, for du kan jo ikke gå og tage arbejdshandskerne af og på hele tiden.

Dell.com/dk

 

FET_Mandesager_Onnit-X-Star-Wars

 

Træn som en Jedi

ONNIT X STAR WARS

Træning er i forvejen en hård omgang – ellers kommer du jo ingen vegne – men med Onnit X Star Wars får du ekstra energi, for det er træningsgrej med et skud Star Wars. Onnit har tidligere kastet sig ud i seje projekter som Captain America vægtskiver og varulve kettlebells, og nu er turen altså kommet til kettlebells formet som Darth Vader, en Stormtrooper og Boba Fett, mens du også kan få en Dødsstjerne Slam Ball og en Han Solo yogamåtte, hvis du er til sådan noget. Det er skarp stil til din fitness, og det er lige præcis sådan noget udstyr, der kan gøre det lidt lettere at rykke rundt på kiloene. Du skal selvfølgelig stadig levere en arbejdsindsats og masser af sved, men med Onnit X Star Wars er du allerede foran, før du har løftet noget som helst.

Onnit.com

 

 

Druk-sko

ADIDAS MÜNCHEN MADE IN GERMANY “OKTOBERFEST”

Adidas markerer årets største drukfest med de nye Adidas München Made in Germany “Oktoberfest” sneakers. Jamen, hvad er der så specielt Oktoberfest-agtigt over dem, tænker du så? Jo, de har fået en speciel overfladebehandling kaldet DPBR. Jamen, hvad er der så specielt Oktoberfest-agtigt over det, tænker du så? Jo, DPBR står for Durable Puke & Beer Repellent, og det betyder i al sin simpelhed, at du kan kaste op og spilde øl lige så tosset du vil, for skoene tager ikke skade af sådan en druktur til München. Det er sikkert også meget praktisk herhjemme.

43einhalb.com

 

FET_Mandesager_Johnnie-Walker-Black-Label-Directors-Cut

 

Blade Runner whiskey

JOHNNIE WALKER BLACK LABEL DIRECTOR’S CUT

Den nye udgave af Blade Runner har premiere lige om lidt, og hvis du er skarp til at smugle sager med i biografen, må du hellere gøre plads til en Johnnie Walker Black Label Director’s Cut. Det er nemlig den samme, som Harrison Fords karakter Rick Deckard drikker i den originale Blade Runner fra 1982, og det gør den pokkers gennemført. Flasken er kommet til verden i samarbejde med Denis Villeneuve, og den er blandet af 30 forskellige whiskeys med en alkoholprocent på 49% og en mørk og ekstra røget smag til at få dig i den dystopiske stemning, der præger hele Blade Runner universet. Så får du også en god skid på, hvis du bunder sådan en flaske i biografen, men ellers må du jo vente til filmen udkommer på Blu-Ray og streaming, så du kan nyde pakken derhjemme.

Diageo.com

 

FET_Mandesager_Flying-Flipper-Superfly-GT-42

 

Luksus med 120 km/t

FLYING FLIPPER SUPERFLY GT 42

Hvis du lige står og mangler en superbil til vandet, er den nye Flying Flipper Superfly GT 42 et pokkers godt valg, for den er det perfekte miks mellem en yacht og en speedbåd. Den svenske Flying Flipper Superfly GT 42 er udstyret med et hybrid-skrog af glasfiber og kulfiber, og der er tre styks Seven Marine outboard-motorer med sammenlagt 1.881 hestekræfter til at sparke hele herligheden op på 120 km/t. Så er der selvfølgelig også vanvittig luksus med lyse kabiner og et flydeck med et futuristisk cockpit til lige at hamre det hele op på et niveau, hvor de fleste ikke kan være med.

Flyingflipper.com