5 hippe steder i Hellerup

Artikel af: Regitse Rosenvinge - Feb 27 2017 kl: 12:20

Mangler du inspiration til din næste bytur eller restaurantbesøg?
Hellerup er fyldt med lækre steder: 5 af de hippeste lige p.t., serverer vi for dig her.

 

FET_Cafeer_Hellerup_meet

 

MEET (Waterfront Shopping)

I lokalerne, hvor det hedengangne Tisvilde Bistro slog sine folder for år tilbage, ligger nu MEET: En bøfrestaurant med en maskulin appel og en hyggelig indretning. Det handler selvfølgelig rigtig meget om kød i form af store bøffer og saftige burgere, men også seafood og dagens fisk har fundet vej til menukortet. Sidst, men ikke mindst, kan man nyde et glas vin fra det omfattende vinkort eller en cocktail i baren. Der er en fin udsigt over Tuborg Havn.

Meet Waterfront, Tuborg Havnevej 4, 2900 Hellerup, tlf. 4445 2030

 

FET_Cafeer_Hellerup_original-coffee

 

Original Coffee

Her får man muligvis Hellerups bedste kaffe, både to-go og to-stay. Original Coffee er blevet kåret som Københavns bedste kaffebar flere år i træk, og både sommer og vinter mødes lokale for at nyde den hyggelige stemning på kaffebaren og fordybe sig væk fra hverdagens stress og jag. Original Coffee ligger i alt 8 steder rundt om i København; I Hellerup finder du den på Strandvejen 149. Ud over et stort kaffeudvalg, finder man også kager og friskbagte croissanter. Se mere på
www.originalcoffee.dk.

Original Coffee, Strandvejen 149, 2900 Hellerup, tlf. 7170 2997

 

FET_Cafeer_Hellerup_sankt-peder

 

Sankt Peder

Det lille, stemningsfulde værtshus på Sankt Peders Vej, hævder at kunne tilbyde byens bedste, danske frokost. Dén holdning deler mange lokalboere, tilflyttere og andet godtfolk, der har kommet på matriklen siden åbningen i 1972. I dag er Sankt Peder nærmest en institution i Hellerup, og den gode danske frokost fås helt frem til kl. 21 på hverdage. Mange forretningsfolk ynder derfor at slå vejen forbi de uformelle, hyggelige rammer, hvor man i øvrigt kan lade sig fornøje med levende musik hver torsdag aften. Se mere på www.sankt-peder.dk.

Sankt Peder, Sankt Peders Vej 2, 2900 Hellerup, tlf. 3961 2275

 

FET_Cafeer_Hellerup_address-

 

Address   

Hvor kan man nyde et glas champagne med direkte udsigt over Tuborg Havn? På Address Restaurant & Vinbar, som det så mundret hedder. Her går livskvalitet og madglæde op i en højere enhed, og køkkenet lover bæredygtig gourmetmad og 180 grader udsigt til Øresund.

Address er det ideelle sted at mødes over en forretningsfrokost eller en romantisk middag, men restauranten er også utrolig populær til afholdelse af selskaber. Address er uden tvivl en af Hellerups bedste restauranter. Se mere på www.addresstuborghavn.dk.

Address, Tuborg Havnepark 15, 2900 Hellerup, tlf. 3943 0083

 

FET_Cafeer_Hellerup_Hellerup-Klub-Brasserie-1024x668

 

Hellerup Klub Brasserie   

I de historiske lokaler ved siden af Hellerup Park Hotel, finder man Hellerup Klub Brasserie, der slår sig op på kulinariske hverdagsoplevelser. Fra 1920’erne til 1970’erne var Hellerup Klub samlings- punkt for lokale jetsettere, der søgte omgang med ligesindede, og selv om konceptet har ændret sig en smule, kan man stadig mærke historien når man træder ind i brasseriet på Strandvejen. Der serveres klassisk fransk brasseriemad med et twist, og det er muligt at bestille takeaway, hvis man hellere vil nyde menuen derhjemme. Se mere på www.hellerupklub.dk.

Hellerup Klub Brasserie, Strandvejen 203, 2900 Hellerup, tlf. 3962 2140