Snart forår og lyst til fornyelse i garderoben … og på hylderne i badeværelset? Vi har spottet en håndfuld plejeprodukter, der retter op på vinterens slid på hud og hår.

 

FET_Liebhaverboligen_Pleje_Neglelak_IDUN_Minerals_Nail_Polish_Kunzit

 

Ingen ridser i lakken!

IDUNs nye serie af neglelakker indeholder nærende mineraler, der bidrager til, at lakken lægger sig jævnt på neglen. Plejende mandelolie tilfører fugt, og E-vitamin beskytter mod frie radikaler, der kan skade neglens struktur. Lakkerne er ”5-free”, hvilket vi sige, at de ikke indeholder DBP, toluen, formaldehyd, formaldehyd-harpiks eller kamper. 13 forskellige farver. Pris 79,- stk.

www.idunminerals.com

 

FET_Liebhaverboligen_Pleje_Nilens_jord_Lipshine_712_Soft_Plum

 

Farvemættet formulering

Nilens jord var det første danske mærke, der lancerede parfume – og parabenfri make-up. Den nye Lipshine serie holder på læbernes fugt med plejende olivenolie og beskyttende E-vitamin. Indeholder naturligvis ingen parfume eller parabener.  Pris135,-

www.nilensjord.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Pleje_John_Frieda_Frizz_Ease_Forever_Smooth_Conditinor

 

Cruise til håret

Frizz Ease Forever Smooth fra John Frieda behandler krus indefra og ud for at skabe et mere håndterbart, blødt og glansfuldt hår. De tre produkter – shampoo, conditioner og primer får bugt med det tørre vinterhår og modvirker, at fugtigt vejr giver krus. Pris 89,- pr. produkt.

www.johnfrieda.com

 

FET_Liebhaverboligen_Pleje_Vichy_Ideal_Body_Balm

 

Forårspleje

Få bugt med den lidt triste og tørre vinterhud med denne Vichy Body Balm til tør hud. Balmen er formuleret med 10 olier, LHA, der giver blid eksfoliering, hyaluronsyre samt termalsk kildevand. Giver langvarig fugt til kroppen, mere ensartet hudtone og mere fast og glat hud. Pris 189,-

www.vichy.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Pleje_Sensai_Cellular_Performance_Extra_Intensive_Cream

 

Intensiv pleje

Har vinteren været hård og trænger den til accelereret pleje – et ordentligt energi-spark. F.eks. efter sygdom, for meget stress eller blot ved ældning af huden? Sensais nye intensive produkter giver hurtige og synlige resultater ved øjeblikkeligt at hjælpe huden med at genfinde sin tabte elasticitet, fugtbalance og udstråling. Sensai Cellur Performance Extra Intensive Cream. Pris 40 ml. 2.345,-

www.sensai-cosmetics.com

 

FET_Liebhaverboligen_Pleje_iS_Clinical_Tri_Active_Exfoliant

 

Fornyelse

Trænger huden til fornyet og frisk udstråling med en glattere og blødere struktur. iS Clinical Tri Active Exfoliant er en super effektiv og samtidig blid eksfoliering til både ham og hende. Tri Active Exfoliant kombinerer stærke botaniske enzymer og sfæriske mikro-perler for at give den ideelle fysiske og biokemiske eksfoliering. Andre ingredienser er bl.a. salicylsyre, der giver forbedret hudstruktur samt ekstrakt fra blomsten ylang-ylang, der ud over at regulere talgproduktion har beroligende effekt på hud og sjæl. Pris 50 ml. 549,-

www.isclinical.com