FET_Liebhaverboligen_Frisør_Vidal_Strandvejen_Extensions_Skønhedsbehandlinger_TR_0050

Vidal Copenhagen er flyttet til Strandvejen og tilbyder både skønheds- og slankebehandlinger samt hair og eyelash extensions.

 

“Vi er et team af professionelle kosmetologer, kropsbehandlere, hair extensionister, eyelash-eksperter og negleteknikere, og vi glæder os rigtig meget til at byde vores kunder velkommen i nye, flotte rammer,” siger Carina Vidal fra Vidal Copenhagen, Hellerups nye mekka for krops- og skønhedsbehandlinger. Klinikken er netop flyttet domicil til Hellerup fra Østerbro.

”Vi tilbyder bl.a. Hair Extension i højeste kvalitet , og her fører vi blandt andet det super eksklusive hår fra Balmain Hair. Det er uden sammenligning det bedste og mest naturlige, man kan få på markedet, og kvaliteten er lige så fin som europæisk hår og blender derfor ind, som var det ens eget.”

Vidal Copenhagen er en af ganske få klinikker, der er godkendt af Balmain til at arbejde med håret, og det kræver talrige kurser og diplomer.

”Vi har også mindre omkostelige alternativer, så alle kan få et flot langt og fyldigt hår, og vi bruger kun de mest skånsomme påsætningsmetoder.”

Udover hår kan man også lavet eyelash extensions.

”Vi har en af landets dygtigste inden for området, som har arbejdet med det i mange år og er uddannet hos Lashlounge,” fortæller Carina Vidal.

 

Fantastisk alternativ til fedsugning – uden nåle

Sund kost og motion er udgangspunktet for en flot krop, men der er hjælp at hente, hvis der er fedtdepoter, man ikke kan komme af med, for Vidal Copenhagen tilbyder markedets bedste og mest effektive slankebehandlinger, herunder kropsformning, fjernelse af fedtceller, cellulite, affaldsstoffer, arvæv, afhjælpning af væskeophobninger samt muskel- og ledsmerter.

Det sker i høj grad med den revolutionerende LPG, som nok er den mest anerkendte behandling på verdensplan inden for kropsforming. Vidal Copenhagen har en af de meget få behandlere i LPG, som har mange års erfaring. Yderligere tilbyder Vidal Copenhagen cavatation, som er et reelt alternativ til kirurgisk fedtsugning. Begge metoder arbejder ud fra samme princip, som handler om at ødelægge fedtcellerne, så de kan udskilles gennem lymfesystemet.

 

Behageligt facelift 

”Som en af meget få klinikker i Danmark, tilbyder vi også en af verdens mest omtalte og berømte behandlinger til rynkereduktion og hudopstramning, som virker ved en kombination af radiofrekvensenergi og vakuum.

Behandlingen hedder Reaction og kan bruges til at lave for eksempel et balleløft, men det kan også være i ansigtet, hvor den kan lave et totalt facelift,” for-klarer Carina Vidal.

Inden for ansigtsbehandlinger kan man ydermere vælge mellem veldokumenterede behandlinger som  diamantslibning og Oxygen, også kendt som den ultimative Madonna-behandling.

Book en tid, kom ind og nyd et lækkert glas champagne og hør, hvad Vidal Copenhagen kan gøre lige præcis for dig. 

 

Vidal Copenhagen

Strandvejen 138 C, 2900 Hellerup
Telefon 7221 1002
www.vidalcopenhagen.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Frisør_Vidal_Strandvejen_Extensions_Skønhedsbehandlinger_TR_0014 copy FET_Liebhaverboligen_Frisør_Vidal_Strandvejen_Extensions_Skønhedsbehandlinger_TR_0084 FET_Liebhaverboligen_Frisør_Vidal_Strandvejen_Extensions_Skønhedsbehandlinger_TR_0086 FET_Liebhaverboligen_Frisør_Vidal_Strandvejen_Extensions_Skønhedsbehandlinger_TR_0088