FET_Bryllup_Liebhaverboligen_Gaveideer_f16776_1

 

Kend din mand på klokken

Sporty chronograf fra Festina med imponerende specifikationer – blandt andet safirglas og 100 meter vandtæt.

Uret er en særlig Tour de France model i limited edition version med en rustfri stålchronograf med en matsort belægning.

Denne begrænsede udgave kombinerer high-tech kvalitet og et sporty design – kvaliteter som altid har været Festinas varemærke.

Uret leveres i luksus gaveæske.

Pris 4.998,- 

www.festina.dk

 

FET_Bryllup_Liebhaverboligen_Gaveideer_ghd_eclipse_white_landscape

 

Styling i hvidt

En banebrydende styler med høj præstationsevne. Tæmmer ethvert hår nemt og hurtigt – selv et vanskeligt og udfordrende hår. Desuden kan den style større sektioner ad gangen med en hurtigere styling som resultat. Eclipse kan style alt fra glat hår til glamourøse Hollywood-krøller. Det perfekte redskab til en travl livstil og nem at have med sig rundt. Opretholder en optimal og konstant varme på 185° under hele stylingen. Dette er den ideelle temperatur for hårstyling, og giver de bedste resultater.

Pris 1849,-

Kan købes i førende saloner og på www.ghdhair.com

 

FET_Bryllup_Liebhaverboligen_Gaveideer_Sensai_Ultimate_The_Cream

 

Det bedste til bruden

Ultimate the Cream er det mest avancerede og luksuriøse produkt i hele Sensais sortiment. Cremen er rig og fyldig, men smelter let ind i huden og efterlader en smuk teint med et strålende fugtslør. Indeholder kostbar Koishimaru silke, Sakura Eternal kompleks for at reparere genetiske skader og forbedre energi-cirkulationen, risolie ekstrakt samt Sensais total antiaging CPX vital ekstrakt.

Pris 5.695,-

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 40 23 19 11

 

FET_Bryllup_Liebhaverboligen_Gaveideer_bryllupsbogen

 

Gode råd!

”Bryllupsbogen – Inspiration til den moderne brud” indeholder alt det, du har brug for at vide for at få et vellykket bryllup. Bryllupsbogen er fyldt med uundværlig inspiration for den moderne brud og hendes familie. Den kendte dressmaker, TV-kommentator og –vært, Jesper Høvring, deler ud af sine erfaringer og giver gode råd omkring alt fra frieri og bryllupsinvitationer til den perfekte brudekjole. Er du i tvivl om, hvad du skal servere for dine gæster eller hvordan, de skal underholdes, kan du også få idéerne her.

Bogen er blevet til på opfordring af  Christiane Schaumburg-Müller efter hendes eget bryllup med Liam O’Connor, hvor Jesper Høvring ikke kun stod for hendes brudekjole, men også gav idéer til at skabe rammerne for den perfekte fest. Det er en anderledes, personlig bryllupsguide, der også tør udfordre traditionerne for at give brudepar en tids- svarende oplevelse af deres livs store dag.

Bogen udkommer medio april på peoplespress.dk.

 

FET_Bryllup_Liebhaverboligen_Gaveideer_SkywalkerX33_318.90.45.79.01.001

 

Mænd i rummet

Omega fortsætter sit samarbejde med det europæiske rumagentur ESA  og lancerer i den anledning et nyt Speedmaster. Siden 1960’erne har Omega haft et tæt samarbejde med NASA og på samtlige seks månelandinger har NASAs astronauter båret et Speedmaster. Nu lancerer Omega endnu et Speedmaster, nemlig Speedmaster Skywalker X-33, der er dedikeret til de kommende europæiske rumekspeditioner.

Pris 34.100,- 

www.omegawatches.com