FET_Liebhaverboligen_Brillemode_Thiele_Theile 02

 

Der er intet som et par briller, der kan understrege en personlighed

 

Dame Edna, Jackie O, Elton John, Woody Allen, John Lennon er alle mennesker, som man forbinder med en bestemt type brille. En brille, der har været med til at manifestere deres legendestatus.

”Brillen er ikke bare livsnødvendigt, for de mennesker, der har behovet, men den er også en markant accessory, som vi kan bruge meget bevidst, alt efter hvilken type vi har lyst til at være,” siger Rikke Studsgaard fra Thiele på Jægersborg Allé. ”Når vi køber ind til butikken, tænker vi altid i at skabe et balanceret udvalg af briller, så der både er noget for dem, der foretrækker en klassisk og mere diskret brille, men bestemt også for dem, der gerne vil have, at brillen skal fortælle en historie.” I butikken hænger netop billeder af ovenstående personligheder for at inspirere kunderne til at tænke i, hvad en brille kan bruges til.

 

Selv glassene er tilrettet den enkeltes livsstil

Den meget personlige brille handler ikke kun om udseende, men også om teknik. I dag er det hos Thiele muligt at få glas, der er 100% personligt tilpasset.

”Vi bruger de patenterede Impression FreeSign-glas fra Rodenstock, som er et flerstyrkeglas, der er  nøje afstemt efter den enkelte kundes behov og livsstil. Ved hjælp af et computersystem definerer kunden, hvilke behov der er størst i hverdagen, og herefter udregner programmet, hvilke glas der vil være de mest optimale. Det kan være, man bruger det meste af sin tid foran en skærm og derfor har en type behov, men det kan også være, at man er et friluftsmenneske, og så er behovet et helt andet,” forklarer Rikke Studsgaard.

”Målet er selvfølgelig at give kunderne et knivskarpt syn, der samtidig er afslappet, og i disse glas er alle krav til det perfekte brilleglas indfriet. Det forklarer også, hvorfor prisen er højere end på et standardglas, til gengæld er de fleste enige om, at synet ikke er noget, man har lyst til at gå på kompromis med,” slutter Rikke Studsgaard.

 

FET_Liebhaverboligen_Brillemode_Thiele_Theile 04 FET_Liebhaverboligen_Brillemode_Thiele_Theile 03 FET_Liebhaverboligen_Brillemode_Thiele_Theile 01

 

………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Thiele

Jægersborg Allé 17, 2920 Charlottenlund
Tlf. 3963 7710

www.thiele.dk