Februar er lig med lancering af alle de lækre forårs- og sommernyheder fra vores yndlings-designere i ind- og udland. Nu er det atter tid til at byde lys, frisk luft og fine farver velkommen ind i boligen. Vi har her samlet 7 stærke nyheder fra den danske design- og interiørfront. Alle nyheder som vil pifte din boligindretning op på en simpel, frisk og stilfuld måde. Gennemgående for forårets trends anno 2015 er farven grøn i alle dens former, toner og faconer. Vi ser den blandt andet som grønne planter og på boligtekstiler.

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Forår_design_Nyheder_Menu

 

Menu

Menu har gemmen gået noget af en transformation i deres design identitet de senere år og sikke et fint brand de har fået skabt. I foråret 2015 lancerer de blandet det nye cool ‘Clothing Rack’ af Anker Studio, klapstolen (billedet) ‘To Fold Chair’ af Jonas Forsman, det lille gulvtæppe ‘Willenz Volume Rug’ designet af Sylvain Willenz samt det nye sengetøj ‘GoodNorm’ og ‘Wire Collection’ skabt af designduoen Norm Architecs.

www.menu.as

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Forår_design_Nyheder_FermLiving

 

Broste

Broste lancerer en god blanding af smukke lys, interiør og tilbehør til boligen dette forår. En rigtig fin kollektion med masser af must-haves til den kommende sæson. Vi er særligt vilde med de pastelgrønne pudebetræk i forskellige former, materialer og mønstre og ikke mindst de smukke glaserede plantepotter. Det grafiske udtryk i akvarel og vandfarve skabt af grafiker Silke Bonde er også helt i top.

www.brostecopenhagen.com

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Forår_design_Nyheder_Woud

 

Woud

Et nyt dansk brand ved navn Woud har set dagens lys. Med en klar mission om at skabe langtidsholdbare møbler i et univers, hvor alle produkter giver mening og har en egentlig funktion. Vi bifalder Wouds univers og ikke mindst, at de har valgt at arbejde med og givet chance til en række helt nye, mere eller mindre, uprøvede designere, både danske og udenlandske. Vi fremhæver særligt den dueblå ‘Nakki’ 2-personers sofa og de industrielle knagerækker med navnet ‘Coupé’.

www.woud.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Forår_design_Nyheder_FermLiving

 

Ferm Living

Ferm Living lancerer med SS15 kollektionen nye moderne plantevægge, som både er funktionelle og skulpturelle. Her kan planterne kravle frit og skabe liv i hjemmet. Samtidig vil vi fremhæve deres geometriske betonpotter i fine farver. Skab din helt egen jungle indendørs og luk foråret ind på den made. En af sæsonens helt store trends er grønne planter og her giver Ferm Living os en masse styling muligheder.

www.fermliving.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Forår_design_Nyheder_Andtradition

 

&Tradition

&Traditions rejse siden 2010 og de første spadestik med enkelte produkter som Flowerpot og Trash Me, til deres mange spændende produkter med både danske og internationale designere er højst bemærkelsesværdi. Virkelig godt gået, på så kort tid! Vi er især vilde med deres nye vasekollektion ‘True Colors’ som er designet og skabt I samarbejde med Lex Pott.

www.andtradition.com

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Forår_design_Nyheder_Hagedornhagen

 

Hagedornhagen

Mestrene bag Hagedornhagen har dette forår skabt serien ‘Black and White’. En serie i tre grafiske sort/hvid motiver indeholdende to smukke biller og en eventyrlig sommerfugl. Udtrykket er stramt og kunstnerisk. Hvert motiv er tilført en sølvfolie/guld, som understreger det stringente og grafiske udtryk. Alle motiver kommer i størrelsen 70×100 cm.

www.hagedornhagen.dk

 

FET_Liebhaverboligen_Bungalow5_Forår_design_Nyheder_Kähler

 

Kähler

Årets fineste nyhed fra Kähler er samarbej- det med designeren Hans-Christian Bauer, som har skabt et nyt, elegant og enkelt designstel med fine historiske detaljer i naturlige nordiske materialer; keramik, egetræ og glas. Stellet har fået navnet Hammershøi-stellet og kommer i 4 forskellige farver.

www.kahlerdesign.com