What’s App?

Drop den friske luft og de lange traveture i skoven! Connect i stedet dit barn til lidt Wi-Fi, en pose kiks og to kander saftevand! Nettet rummer et hav af gode lærings-apps, hvis du gerne vil træne bogstaver, matematik og sprogkundskaber med dit barn derhjemme. Vi har udvalgt en lille håndfuld … #huskskovturen #detskulleværesåsundt

bogstav web

Bogstavsmaterialer til huset

Appen Bogstavskolen træner børnenes evner udi bogstavernes form og skriveretning. Her arbejdes både med træning og med at applicere træningen efterfølgende. Appen bygger på fire niveauer: Former, bogstaver, alfabetet og endelig et afsluttende niveau, hvor børnene kan vise, at deres vej gennem de tre første stadier har båret frugt. Appen koster 19 kroner og hentes i App Store.

skriv og læs web

Skriv dig til at læse

Skriv og Læs er en app, som på en kreativ og meningsfuld måde kan lære børn at læse gennem skrivning. Skriv og Læs bygger på forskning, der viser, at man med fordel kan lade børn starte med at skrive, når de skal lære at læse. Med app’en og en smule voksenhjælp vil børn helt ned fra 4-årsalderen kunne skrive deres egne bøger og derigennem blive bedre til at skrive og læse. Appen er udformet som en lille bog, hvor der kan indsættes billeder og skrives tekst. App’en er udviklet og testet af folkeskolelærere i samarbejde med ledende danske forskere. Appen koster 45 kroner og hentes i App Store.

pengeby web

Finansiel forståelse – træk kreditkortet!

Hvorfor ikke bringe lidt finansiel forståelse ind i matematikundervisningen? Pengeby er et gratis undervisningsunivers, der er udviklet til de 5-9-årige. Gennem spil, leg og aktiviteter lærer børnene, hvad penge er, og hvilken værdi de har. De bliver introduceret til forskellen på indtægt og udgift – på at tjene penge og bruge penge. Pengeby giver dig en nem, underholdende og alternativ måde at snakke med dine børn om penge på. Kan hentes hjem via App Store eller Google Play.

 intowords WEB rigtig

Hjælp til dansk og engelsk

IntoWords er et hjælpemiddel til at læse og skrive tekster på dansk og engelsk. Kvaliteten er høj, og funktionalitet og brugervenlig er enkel og effektiv. IntoWords er en nyttig app for børn og unge med læse- og skrivevanskeligheder. Med IntoWords vil de få hurtig hjælp til oplæsning af tekststykker og få støtte til at kommunikere på skrift, så det bliver læseligt og forståeligt også for andre. IntoWord koster 19 kroner og kan hentes i App Store