I denne måned kan en læser vinde en tur tilbage til fremtiden – til Orwells dystopiske ”1984” på Bette Nansen Teatret. Andre kan vinde en tur ad Memory Lane til tonerne af Rolling Stones til teaterkoncert – eller ad Pile Allé for at genopleve, hvordan det var på Frederiksberg, i Riddersalens 100 års jubilæumskabaret.

konkurrence 1 web sept

Tilbage til Orwells fremtid

Betty Nansen Teatret tager et moderne kig på George Orwells uhyggelige fremtidsroman om overvågningssamfundet i ”1984”. En rejse frem eller tilbage til en overvåget fremtid … eller måske nutid. Winston er egentlig systemets mand, men vælger at følge sit hjerte i kamp mod den nye verdensorden. Han er medarbejder i Sandhedsministeriet, hvor han genskriver historien i ’nysprog’, der er udviklet til at forhindre tankeforbrydelser. Men da han indleder en kærlighedsaffære med kollegaen Julia, må han tage sandheden og nysproget op til overvejelse – for ’uautoriseret kærlighed’ er forbudt. Og Big Brother kigger med! En læser kan vinde fire billetter til den stadig aktuelle fremtidsgyser om overvågningssamfundet og tage et par venner med på Betty Nansen Teatret den 2. oktober kl. 20 (samlet værdi 1.140,-). Læs mere om forestillingen på www.bettynansen.dk.

Spørgsmål: I hvilket årstal forventede George Orwell, at vi levede i et overvågningssamfund?

konkurrence 2 web sept

Rolling Stones Teaterkoncert

Efter sine anmelderroste og Reumert-vindende teaterkoncerter over Nick Caves og Leonard Cohens værker kaster Rolf Heim sig over de største af dem alle: Rolling Stones! Med Michael Falch og Cecilie Stenspil i front giver teaterkoncerten et helt nyt indblik i lydtapetet til flere generationers ungdom og liv: ”Fænomenet Rolling Stones har fascineret mig dybt, siden jeg var dreng, og der er vist ikke en eneste dag gennem alle mine ar i øvelokaler og pa scener, hvor Stones ikke er blevet nævnt. De er der altid. De ER rock n’ roll. Vilde, crazy, formidable, latterlige, arrogante, sexbesatte, nydende, misbrugende, dødsyge og vitale. Stones er alt i et,” siger Michael Falch. Publikum kan se frem til poetiske og dramatiske fremførelser af klassikere som Sympathy For The Devil, Honky Tonk Women og (I Can’t Get No) Satisfaction – i et medrivende univers, der sammenvæver rock n’ roll’ens dekadence med dens stærke og inderlige drømme om en bedre og mere fredfyldt verden. En læser kan vinde to billetter til Rolling Stones Teaterkoncert i Falconersalen den 22. oktober kl. 20 (værdi 850,-).

Spørgsmål: Hvem optræder i Rolling Stones teaterkoncerten sammen med Michael Falch?

konkurrence 3 web sept

Løssluppen kabaret i anledning af Riddersalens 100 års fødselsdag!

Oplev divaen Daimi Gentle, direktricen Signe Birkbøll, de durkdrevne skuespillerelever i dansesko Mathias Rahbæk og Morten Hee Andersen sammen med det darende dejlige orkesters to musikere Henrik Silver og Hans Find Møller. De genskaber en stemning fra før verden gik af lave med tekster og musik af afdøde og nulevende koryfæer. Ikke mindst mange af Riddersalens forfattere og komponister gennem tiderne. Fa historierne som vi husker dem, eller som de lyder, nar der bliver smurt tykt pa! Der er skraller og truthorn til de heldige og intime opkald til udvalgte sædenumre. Der er syng-med-indfald og alle sejl sat til, nar Riddersalen fejrer sine første et hundrede ar! Det kommer ikke til at ga stille af! En læser kan vinde fire billetter til ”Som var det i gar” den 15. oktober kl. 20 og dermed invitere familie eller venner med –oven i købet inkl. et glas cremant til alle inden forestillingen (samlet værdi 1.000,-).

Spørgsmål: Hvad hedder jubilæumskabareten på Riddersalen?

 

OBS. Send en mail til konkurrence@mhh.dk med svaret på konkurrencen (samt navn, adresse og mobil nummer – kun ét svar per mailadresse til hver konkurrence) senest 18. august – og angiv titlen på den forestilling eller det event, det handler om, i emneruden. Vinderne får direkte besked – og offentliggøres på Liebhaverboligen.dk – og i næste udgave af Liebhaverboligen (præmierne kan ikke byttes til kontanter).