Sæsonen på de københavnske scener starter for fuld musik – med den første Disney-musical – ”Skønheden og Udyret” – genopsat på Det Ny Teater, den oprindelige teaterkoncert, ”Gasolin” i 20 års jubilæumsudgave på Aveny-T og show med det hele på Wallmans Cirkusbygningen.

Send en mail til konkurrence@mhh.dk med svaret på konkurrencen (samt navn, adresse og mobil nummer – kun ét svar per mailadresse til hver konkurrence) senest 25. august – og angiv titlen på den forestilling eller det event, det handler om, i emneruden. Vinderne får direkte besked – og offentliggøres i næste nummer (præmierne kan ikke byttes til kontanter).
 

Skønheden og Udyret – musical for hele familien

Det Ny Teater fejrer 20-året for teatrets genåbning som Danmarks førende musicalteater og markerer det med genopsætningen af Disneys ”Beauty and the Beast – Skønheden og Udyret”. Det er et romantisk eventyr fuld af humor, poesi og drama baseret på Disneys tegnefilm af samme navn. Den selvoptagne prins og hans slot rammes af en forbandelse, der forvandler ham til et udyr. Kun hvis udyret kan lære at elske og blive genelsket, vil forbandelsen blive hævet. Ved et tilfælde havner Belle på slottet, og alle øjner håb. Maria Lucia, der i sin tid musical-debuterede på Det Ny Teater i netop denne rolle, er igen Belle. Derudover medvirker bl.a. Tomas Ambt Kofod, Kenneth M. Christensen, Kristian Boland og Preben Kristensen som lysestagen Lumiere. Hele Det Ny Teaters tekniske apparat, magi og illusion er sat ind for at give både voksne og børn en uforglemmelig oplevelse med forrygende dansenumre og overdådige dekorationer og kostumer. En læser kan vinde 4 billetter (værdi 2.229,-) til en onsdag eller torsdag i spilleperioden fra 19. september.

Spørgsmål: Hvem spiller Belle i Disneys ”Beauty and the Beast” på Det Ny Teater?