Selv om foråret pibler, er der stadig mange gode oplevelser at hygge sig med inde på teatret. Et kig ind i ”Fremtiden”, måske, efter en god middag på Frederiks, eller et godt grin over de politiske fortrædeligheder i ”Javel, Hr. Minister”, eller en komplet aften i byen på Wallmans med deres seneste succes-show. Send en mail til konkurrence@mhh.dk med svaret på konkurrencen (samt navn, adresse og mobilnummer) senest 14. marts – og angiv titlen på den forestilling eller det event, det handler om, i emneruden. Vinderne får direkte besked og offentliggøres i næste nummer.

  slide4

Fremtid på Frederiksberg med Flyvende Grise

Frederiksbergscenens hus-ensemble De Flyvende Grise inviterer indenfor på Hilton space-Hotel med smuk udsigt til jordkloden … og fremtiden fra 24. marts til 16. april. Med nyskabende dramatik både i form og indhold kaster ”Fremtiden” blikket på en verden med multi-billiardærer, der bare vil væk fra det hele, klimaflygtninge, kvindebyer, terrorister og et tag-selv-bord af nano-, DNA og 3D-teknologi … og måske empati. Den fagre, frygtelige fremtid bliver set gennem en prisme af håb, gys og humor med Thomas Corneliussen som guide. En læser kan vinde to billetter til ”Fremtiden” og komme på denne fantastiske opdagelsesrejse på Frederiksbergscenen 25. marts kl. 20.00 og inden da nyde Steak aux frites, creme brulee og et glas vin på Café Frederiks, Gammel Kongevej 142, der byder på fransk-inspirerede bistro-klassikere i hyggelige omgivelser (samlet værdi 986,-)

Spørgsmål: Hvem guider publikum ind i “Fremtiden” på Frederiksbergscenen?

……………………………………………………………………………………………..

konkiur

Javel, Hr. Minister – grinegaranti på Folketeatret

Gennem de seneste måneder har man på DR2 kunnet genopdage, hvor elegant satirisk det politiske system blev udleveret i den klassiske engelske TV-serie. Og der er ikke umiddelbart grund til at tro, at forholdet mellem ministre og embedsmænd er blevet meget mere gennemskueligt siden da. Det mener ophavsmændene Anthony Jay og Jonathan Lynn i hvert fald ikke, så de har skrevet en helt ny, moderne version til teatret og til overflod tilladt Flemming Jensen at fordanske indholdet til Folketeatret, hvor forestillingen spiller 25. marts til 3. maj. Her kan man opleve Jacob Morild og Flemming Jensen som hhv. intellektuel, kølig departementschef og jovial (og knapt så intellektuel) statsminister. Over en weekend på Marienborg skal duoen jonglere gennem demokratiske kriser, bestyrelsen for Saxo Bank, en prostitueret i helikopter. de fire EU-forbehold … og sikre genvalg. En læser kan vinde fire billetter til en valgfri forestilling i spilleperioden (forbehold for udsolgt), så det er muligt at grine sammen med hele familien eller nogle gode venner (samlet værdi 1.440,-).

Spørgsmål: Hvem har oversat og bearbejdet forestillingen ”Javel, Hr. Minister” til Folketeatret

……………………………………………………………………………………………..

konku

Wallmans hidtil største succes

Succesen brager afsted i Wallmans i Cirkusbygningen. 76.000 gæster har allerede set Wallmans dinnershow i 2013 – show, 4-retters middag og natklub – og 10-års jubilæumsshowet ruller videre helt frem til sommerferien. Titlen Sweet Addiction dækker over forrygende musikalske fortolkninger over stjerner som Barbra Streisand, Tina Turner, Jersey Boys og Lady Gaga, underholdende artisteri, lattervækkende komik og svimlende akrobatik. Det er fryd for øjne og ører – og køkkenet sørger for, at ganen heller ikke bliver glemt. Og når baren åbner og bordene foran scenen ryddes væk, så kan man indtage dansegulvet og fortsætte festen. En læser af Liebhaverboligen kan vinde en vennetur på Wallmans i Cirkusbygningen, 4 billetter i kategori B med standard menu (samlet værdi 3.140,-), der kan benyttes en valgfri aften til og med juni i år.

Spørgsmål: Hvor mange mennesker så Wallmans dinnershow i 2013?

……………………………………………………………………………………………..