Det er ren forkælelse! For kvinder og for mænd. Forkælelse for sjælen, når man plejer kroppen. Eller forkælelse af kroppen, når man har trænet ekstra hårdt. Eller lidt dansetræning, der vil være en forkælelse for en eller anden. Send en mail til konkurrence@mhh.dk med svaret på konkurrencen (samt navn, adresse og mobil nummer) senest 13. juni – og angiv titlen på den del af konkurrencen, det handler om, i emneruden.

spa_53H2591 copy

Pamper Yourself

I Wellcome Fitness & Spa i Tuborg Havn finder man de perfekte omgivelser til forkælelse af krop og sjæl. Om det nu er i form af træning eller mere afslapning. Sidstnævnte kan man f.eks. gøre med et spa-ritual. Et ritual er en ceremoni, som man udfører på egen hånd for at opnå et bestemt mål. Spa-ritualet udføres i en bestemt rækkefølge med de produkter, personalet udleverer, og efter den plan, som det erfarne personale forklarer – man kan følge den anbefalede tid eller udføre ritualet i sit eget tempo. Pamper Yourself-pakken indeholder adgang til fitness og spa, fodbad, produktboks, med bl.a. bodyscrub, ansigtspeeling, maske og bodylotion, samt lån af badekåbe og håndklæde. En læser kan vinde 2 Pamper Yourself-pakker med produkter fra Amazing Space inkl. adgang til spa (værdi 1.198,-).

Spørgsmål: Hvor ligger Wellcome Fitness & Spa?

IMG_6433 color copy

Skal du op på stængerne?

Pole Dancing er god – og sjov – motion, og ja, det kan ikke afvises, at din kæreste vil synes, det er rigtig spændende at kigge på. Den erotiske danseskole EWAPEWA’S i Esromgade på Nørrebro tilbyder undervisning i Pole Dancing, Lap Dancing og Burlesque Show, der alle er sensuelle danse, der giver styrke, fleksibilitet og kropsbe-

vidsthed. Og det er ikke kun for 20-årige supermodeller. Kræver det mod? Måske. Men det giver i hvert fald mod og selvtillid at mestre de erotiske danse. På et 8 ugers kursus er alle i stand til at lære en komplet dans. En læser kan vinde et begynderkursus i Pole Dancing (eller en anden dansestil) – enten i efteråret eller på et af sommerens ugekurser med koncentreret undervisning (for datoer se www.ewapewas.com) (værdi 1.300,-) … og vi lover ikke at fortælle nogen, at du deltager i denne konkurrence – heller ikke din mand.

Spørgsmål: Hvor ligger den erotiske danseskole EWAPEWA’S?

mo copy

Først svede, så slappe af

Hvis du som mand synes, at alt det der wellness lyder lidt for femi- nint, så kan Arndal Sport’n’wellness nok overbevise dig om noget andet. Konceptet forbinder sved og afslapning: først en times hård og effektiv træning med en dygtig personlig træner, der giver fif og konkrete råd til træning lige til ens individuelle behov – til hverdag, på rejse, op til specielle events og så videre. Efter træningen går turen til spa-området, hvor kroppen varmes op i dampbad og sauna i en halv times tid, hvorefter der bydes på en times grundig og dybdegående sportsmassage. Ikke noget med blide strøg, men massage, der virkelig tager fat i muskulaturen. En læser kan vinde en Sport’n’wellness behandling sammen med en kammerat hos Arndal Spa & Fitness i St. Kongensgade (værdi 3.800,-).

Spørgsmål: Hvad kaldes Arndal Spa & Fitness’ wellness-koncept for mænd?