Hvis man bare kender hinandens smag, er det den perfekte julegave – oplevelse, sjov, god mad og tid med hinanden. Ja, for man skal selvfølgelig selv med, når man forærer teateroplevelser. Hvis man altså ikke når at være heldig i Liebhaverboligens konkurrence med hele fire billetter til ”Rytteriet Live 2” på Bellevue Teatret, to billetter ”Kronprinsen og Danmark” på Nørrebro Teater inkl. ølmiddag på Nørrebro Bryghus samt to billetter til ”Den stundesløse” på Folketeatret og champagnemiddag på Gertruds Kælder. Send en mail til konkurrence@mhh.dk med svaret på konkurrencen (samt navn, adresse og mobil nummer) senest 13. december – og angiv titlen på den forestilling eller det event, det handler om, i emneruden. Vinderne får direkte besked – og offentliggøres i næste nummer

  rytteriet_lille2

Julegaveideer: Buch og Botoft under juletræet

Martin Buch og Rasmus Botoft er for længst blevet folkeeje med figurer som snobberne og alle de andre særlinge fra ”Rytteriet”. De har allerede én gang væltet huset på Bellevue Teatret med deres live-version, og til marts vender de tilbage med en ny sprudlende omgang ”Rytteriet live 2! Så kan vi lidt igen”. Hele persongalleriet kommer i spil med nyskrevne optrin og sketches og endnu engang assisteret af det ekstremt velspillende husorkester bestående af Bjørn Fjæstad, Marie Key, Mads Andersen og kapelmester Henrik Balling. Derudover gives der ingen garantier for, hvad de finder på … men der er en stærk risiko for latterkramper. En læser kan vinde hele 4 billetter til ”Rytteriet Live 2! Så kan vi lidt igen”(værdi 1.500,-) en valgfri tirsdag-torsdag i spilleperioden (29/3-24/5), så det er muligt at invitere familien eller nogle venner med.

Spørgsmål:
Hvilken kendt sangerinde optræder i husorkesteret i ”Rytteriet Live 2! Så kan vi lidt igen”?

NBT   " KONGEN OG DANMARK "         3/2013

Kronprinsen på Nørrebro

Ikke blot en kronprins med en republikaner i maven, men også hele hans skæve familie inkl. hans kronede mor, hans misundelige far og hans mere autokratisk sindede lillebror tager turen ud på det mørke Nørrebro, hvor holdet bag ”Kjeld & Dirch” revser de royale og måske afslører, at den ophøjede familie ikke er så forskellig fra de fleste andre. De rød-hvide farver blafrer i vinden, når titlens kronprins i al hemmelighed selv står bag facebook-gruppen ”Befri Kongen” og sætter gang i en kædereaktion, der får det royale porcelæn til at klirre, så det kan høres fra Amalienborg Slotsplads til Skt. Hans Torv. Løjerne udspiller sig på Nørrebro Teater fra 22. februar til 13. april med Mick Øgendahl som hans kongelige tvivlsomhed. En læser kan vinde 2 billetter til

”Kronprinsen og Danmark” inkl. garderobe, en drink i pausen og middag med ølmenu på Nørrebro Bryghus inden forestillingen – en valgfri tirsdag-torsdag i spilleperioden (værdi 1.600,-)

Spørgsmål:
På hvilket teater kan man møde Kronprinsen fra 22. februar?

1 copy

Klassiker med klassiker på

Folketeatret slår det helt store Holberg-brød op med årets opsætning af ”Den Stundesløse”, hvor den gamle komediedigter tager gas på det selvoptagne menneske, nemlig Hr. Vielgeschrei, der har så travlt med alting, at han ingenting får udrettet (hvad der slet ikke har aktuel brod), mens kvinderne i hans husholdning går i frø – husholdersken, fordi hun frygter at gå over sidste salgsdato, datteren Leonora, fordi Vielgeschrei har lovet hende bort til en mand, hun ikke elsker. Men som altid trækker Holberg den kvikke stuepige Pernille op af hatten og lader hende med hjælp fra taskenspilleren Oldfux sætte fut i sagerne og redde dagen. Henrik Koefoed og Cecilie Stenspil står i spidsen for et stjerne-cast på Folketeatret fra 29. januar. En læser kan vinde to billetter til denne klassiker – og nyde en middagsklassiker på Gertruds Kælder (se www.skg.sa) med champagnesabling og afstemt vinmenu (samlet værdi 3.000,-) – en valgfri dag i spilleperioden.

Spørgsmål:
Hvem har skrevet ”Den Stundesløse”?