Liebhaverboligen har fundet en række spændende, funktionelle og praktiske nyheder til køkkenet.

ATAG-WU1550PX_sfeer1-copy

Performance, elegance og teknologi

Støjsvage motorer og høj udsugnings- kapacitet gør Atags emhætter til et førsteklasses valg. Deres overlegne performance og design smelter sammen i det kvalitetsprægede kabinet af hvidlakeret eller rustfrit stål, som er udformet ved hjælp af den nyeste teknologi. Loftsemhætterne er næsten helt skjult og kan integreres i et specialfremstillet udhæng eller i en specialfremstillet skorsten. De er designet til at passe harmonisk ind i hele køkkenkonceptet.

www.atag.dk

 

Køkkenkniv Victoinox CUT_5 copy

Sikkert!

 

Med den rigtige køkkenkniv bliver madlavningen både sjovere og nemmere. Victorinox Ultra Grip er en del af firmaets nye serie af køkkenknive med ergonomisk skaft for maksimal komfort. Pris 230,-. www.vitorinox.dk

citrus og lime spray samle copy

Frisk på spray?

Nyt værktøj fra spanske Lékué gør det muligt at forvandle sine citrusfrugter til en citrus spray på et snuptag. Dermed kan man få fine sprøjt af citrus på sin fisk, dressinger, salater, rejemadden eller til drinks på en enkel og funktionel måde. Sprayen fungerer ved at man skærer toppen af citrusfrugten og skruer pumpen ind i citrusfrugten. Pumpen har et filter som gør at saften fra citrusfrugten bliver samlet. Efter et par tryk er sprayen klar til brug og når sprayen ikke bruges, kan den placeres og opbevares på den medfølgende hviletallerken. Pris 149,-

Nærmeste forhandler anvises på telefon 45 36 36 13.