Bøger med billeder. Ikke den slags vi kender fra børnebiblioteket, men dem, der populært kaldes for coffee table books. Ofte store bøger man har liggende i pæne stakke på sofabordet, i bogreolen, i vindueskarmen eller bare på gulvet. Det behøver naturligvis ikke kun være bøger kun med billeder, men fælles for dem alle, er at de kan hjælpe dig med at underholde dine gæster, når du f.eks. er i køkkenet. Vi har samlet en god stak, som du bør have i din designentusiast samling.

 

The Selby Is In Your Place

Fotografen Todd Selby startede blogger theselby.com i 2008, hvor han delte billederne han tog af hans venners hjem. Bloggen blev hurtig populær med anmodninger fra hele verden om netop deres hjem kunne blive vist. Todd udgav sin første bog, The Selby Is In Your Place i 2010, der bestemt er en bog du bør have i din samling.

www.theselby.com

 

Bungalow5 er den primære danske blog for dem, der brænder for indretning og design i alle dets former, og for dem, der søger inspiration og unikke måder til at indrette det moderne, rolige og stilfulde hjem. Hver dag leverer Allan, Tine og Hulda adgang til omfattende nyhedsstof, interviews og anmeldelser inden for den kreative verden, der dækker design, arkitektur, rejser, kunst, events og meget mere. Alle indlæg skrives både på dansk og engelsk – med primær fokus på det danske marked.

www.bungalow5.dk

 

bunga1