Forårsevents

Artikel af: Benedicte Bevensee - Mar 02 2020 kl: 14:27

Kalenderen siger forår, og forhåbentlig bliver den mindre våd end den vinter, vi netop har afsluttet. Foråret byder i hvert fald på flere skønne events, og du kan her læse lidt om nogle af de arrangementer og nyheder, som du kan se frem til.

 

FET_Forårsevents_Billede-3---jez-timms-J7J0oTps4Lo-unsplash-(1)

 

Gin og tapas 

Torsdag den 26. marts klokken 18.30 kan du komme til ginsmagning med Rotunden og Pernod Ricard.
Aftenen byder på en perlerække af forskellige gin. De forskellige gin smages rent og med tonic.
Efter smagningerne serveres en let tapas anretning fra Rotundens Delikatesse. Der er lagt op til en aften med god stemning og gode gin. Billetterne koster 275 kr. pr. person og kan købes på billetto.dk. Der sælges ikke billetter ved indgangen. Det vil være muligt at købe de forskellige gin med hjem til meget fordelagtige priser.

Hvor:
Rotunden

Hvornår: Torsdag den 26. marts klokken 18.30

www.rotunden.com

 

FET_Forårsevents_Billede-5NY

 

Forårslancering af udendørsmøbler

Torsdag den 12. marts lancerer Slettvoll deres smukke udendørskollektion i deres nye butik på Oslo Plads 12 i København. Dermed er du og en gæst inviteret til en eksklusiv lanceringsaften med mingle food og smagfulde vine fra vinspecialisten H. J. hansen. Derudover vil Danmarks Floral Designer Annette von Einem vise hvordan man styler sit hjem med blomster. Det bliver en festlig og hyggelig aften i smukke ramme.

Hvor:
Slettvoll København

Hvornår:
Torsdag den 12. marts klokken 17.00 til 19.00

www.slettvoll.no

 

FET_Forårsevents_Billede-4---the-new-york-public-library-yEauzeZU6xo-unsplash

 

Fremtidens klimaudfordringer 

Tidligere journalist, minister og EU-kommissær, Connie Hedegaard, har som få andre sat klimaet på dagsorden i Danmark og EU. Hvordan får vi klima-udfordringerne, de stadig flere mennesker på jorden, og den vækst der er brug for til at gå hånd i hånd? Politikere, erhvervsliv og borgere bliver nødt til at gå sammen om at løse udfordringerne, men hvem skal gøre det? Hør Connie Hedegaards bud på, hvor vi er på vej hen. Connie Hedegaard er forhenværende EU-kommissær og minister i Danmark. I dag er hun blandt andet bestyrelsesformand for klimafonden, for KR Foundation, for tænketanken Concito og for Berlingske Media.

Hvor:
Gentofte Hovedbibliotek

Hvornår:
Mandag den 30. marts klokken 17.00 til 19.00

www.genbib.dk

 

FET_Forårsevents_ode_1600x750

 

Ode til de glemte 

Vigga Bro – midt i et pulterkammer fyldt med glemte fortællinger om fantastiske kvinder, der aldrig fik lov at udfolde deres kunst. Hvorfor blev de glemt? Hvorfor var tiden ikke klar til at give dem plads? Hvad gik vi mon alle sammen glip af? Vigga Bro giver de glemte kvinder stemme og fortæller deres historier med smittende, tryllebindende nærvær i et musikalsk univers sammen med de to idé-kvinder, komponisterne og musikerne Tineke Noordhoek og Birgit Løkke. Hør de glemte kvinders fortællinger – lige midt i pulterkammeret, hvor kaffe og chokolade bliver serveret til forestillingen i Bellevue Teatrets salon-ånd. Der kan højest være 80 pulterkammergæster per forestilling.

Hvor:
Bellevue Teatret

Hvornår:
Fra Søndag den 19. april til og med søndag den 26. april

www.bellevueteatret.dk

 

FET_Forårsevents_Billede-2---kevin-kelly-PPneSBqfCCU-unsplash

 

Vine til bryllup, konfirmation, fødselsdag og forårsfest I Hellerup 

Er der fest i udsigt i 2020, kan du komme til Erik Sørensens åbent hus-event og blive inspireret til dit vinindkøb. Der stilles skarpt på en række oplagte festvine, som du kan smage i anledningen af eventen. Arrangementet er åbent og kræver ingen tilmelding. Der vil være to konkrete forslag til vinmenuer, men man kan naturligvis sammensætte en menu lige efter ens egne ønsker. Der vil være specielle tilbud på vinene på dagen.

Hvor: Erik Sørensen Vin, Bernstorffsvej 121

Hvornår:
Fredag den 27. marts klokken 15.00 til 18.00 og lørdag den 28. marts klokken 12.00 til 15.00

www.eriksorensenvin.dk