Kendte pynter juletræer for udsatte børn og unge

Artikel af: Sarah Emilie Høegh - Dec 04 2018 kl: 14:23

Kendte danskere og virksomheder er gået sammen med stærke brands om at skabe 10 unikke juletræer fyldt med design og oplevelser. Juletræernes pynt bliver solgt til højst bydende, når Ungdommens Røde Kors i samarbejde med Lauritz.com afholder en online auktion til fordel for udsatte børn og unge.

 

FET_URK-Juletræ-Fællefoto-2018-_02-_mario_final-min

 

Der er træer for enhver smag og pengepung. Juletræsauktionen er aktiv på Lauritz.com fra 27. november – 11. december 2018 

Skuespiller Bodil Jørgensen, musikere Keld og Hilda Heick, tv-vært og musiker Nikolaj Koppel og YouTuber Astrid Olsen er blandt de kendte, der i rollen som juletræspynter støtter den gode sag. Det hele sker til fordel for børn og unge, der holder jul på institutioner som krise- og asylcentre, døgninstitutioner og sygehuse.

Giv udsatte børn og unge en bedre jul
Mange børn og unge i Danmark er af den ene eller anden årsag nødt til at fejre jul uden for deres hjem. Det kan være pga. kortere eller længere ophold på krise- og asylcentre eller hospitaler. På disse institutioner er Ungdommens Røde Kors til stede. Her driver unge frivillige aktiviteter, som giver et frirum i en svær tid. Pengene fra årets juletræsauktion går ubeskåret til at skabe masser af gode oplevelser for udsatte børn og unge i juletiden og resten af året.

YouTuber Astrid Olsen om sit juletræ:
”Jeg har lavet et juletræ med et udvalg af nogle af mine samarbejdspartnere. Det er lidt et beauty-træ med gavekort til blandt andet Matas og NA-KD Fashion og til en klipning hos Gun-Britt. Jeg synes, at denne her auktion er så vigtig, fordi jeg mener, at alle børn og unge fortjener at have en fantastisk jul.”

Byd på lejlighedssange, rejser og lækkerier

En lejlighedssang skrevet af selveste Keld og Hild, et fødselsdagsselskab på La Glace eller en rejse gå til Grønland. Træerne i årets juletræsauktion bugner af lækre produkter, oplevelser, tøj og pyntegenstande. Hvert træ har sit eget tema, som tæller alt fra et ”Gamer-træ” fra Nintendo til et ”Kultur-træ” pyntet med bl.a. teater- og koncertoplevelser af Nikolaj Koppel. Man kan også få fingrene i et ”Badehotellet-træ” pyntet af Bodil Jørgensen, der spiller en af de bærende roller i TV2-serien Badehotellet.

Skuespiller Bodil Jørgensen om hvorfor hun deltager i årets Juletræsauktion:
”Julen er jo netop den tid, hvor vi skal minde hinanden om at være medmenneskelige. Det handler om at give, og det synes jeg, at det her er en rigtig god lejlighed til at gøre.”

 

FET_URK-juletræ-bodil-jørgensen-2018_02-(14)-min

 

Se alle juletræerne på Lauritz.com – auktionen er aktiv til 11. december.

 

Pynteholdet i 2018 er:

Influencer/YouTuber Astrid Olsen i samarbejde med Gun-Britt, Beame by Matas, Adidas, Vitamin Well og NA-KD. Læs mere og byd på Astrid Olsens ”Beauty- og fashiontræ”, her.

Skuespiller Bodil Jørgensen i samarbejde med Stammershalle Badehotel, tv-serien Badehotellet, Scanbox og Brink Nordic. Læs mere og byd på Bodil Jørgensens ”Badehotellet-træ”, her.

Brand Manager for Normann Copenhagen, Britt Bonnesen pynter sit juletræ i samarbejde med Normann Copenhagen. Læs mere og byd på Britt Bonnesens ”Design-træ”, her.

Musikere Keld og Hilda Heick pynter deres juletræ i samarbejde med Vitus Rejser samt med en lejlighedssang skrevet af dem selv. Læs mere og byd på Keld og Hildas ”Rejse- og musiktræ”, her.

Skiløber Laila Friis-Salling pynter sit træ i samarbejde med Air Greenland, Hotel Arctic, Great Greenland, Julerosen og Mr Maria. OBS! Lailas træ støtter aktiviteter for børn og unge i Grønland.
Læs mere og byd på Laila Friis-Sallings ”Grønlands-træ”, her.

Stifter og ejer af restaurantkæden GRØD, Lasse Skjønning Andersen pynter sit juletræ i samarbejde med GRØD og GRØDxBROSTE. Læs mere og byd på Lasse Skjønning Andersens ”Grød-træ”, her.

Indehaver af La Glace, Marianne Stagetorn pynter sit juletræ med egne produkter fra Conditori La Glace. Læs mere og byd på Marianne Stagetorns ”Konditor-træ”, her.

Chefredaktør for Boligliv og ALT Interiør Nicola Kragh Riis pynter sit juletræ med Bjørn Wiinblads julekollektion i samarbejde med Rosendahl Design Group. Læs mere og byd på Nicola Kragh Riis’ ”Wiinblad-træ”, her.

Musiker, journalist, tv-vært, bestyrelsesformand m.m. Nikolaj Koppel pynter sit juletræ i samarbejde med Billetlugen, Betty Nansen Teatret, Restaurant Sletten, Danmarks Designmuseum, Anne Black, GoBoat, Tivoli, Egmont, CPH:DOX, Kjær Sommerfeldt, ”Det Gode Selskab” og Cinemateket.
Læs mere og byd på Nikolaj Koppels ”Kultur-træ”, her.

Maskot for Nintendo, Super Mario har valgt at pynte et juletræ med en Nintendo Switch, spil og mange forskellige gamer-tilbehør og Nintendo-merchandise.
Læs mere og byd på Super Marios ”Gamer-træ”, her.

 

Om Juletræsauktionen
For tredje år i træk har Ungdommens Røde Kors inviteret kendte danskere eller repræsentanter fra kendte brands til at pynte 10 unikke juletræer med produkter fra egne brands eller fra deres nøje udvalgte samarbejdspartnere. Ved at byde på et eller flere af de 10 fantastiske træer får man ikke blot et hav af skønne designs og oplevelser, man støtter ligeledes udsatte børn og unge.
Det indsamlede beløb fra auktionen går ubeskåret til at give børn og unge, der må fejre jul på krise- og asylcentre, døgninstitutioner eller hospitaler, nogle hyggelige juleoplevelser. Der er træer for enhver smag og pengepung. Lauritz.com donerer alle salærer og gebyrer, så indtjeningen går 100 procent til Ungdommens Røde Kors. Læs mere og byd på årets juletræsauktion på Lauritz.com.
Praktik
Juletræspynten skal afhentes hos Lauritz.com efter endt auktion. Alternativt kan pynten sendes mod betaling. Juletræet medfølger ikke, da det er pynten på træet, man byder på. Ønsker man et juletræ, kan det afhentes på Sonnerupgaard Gods i Hvalsø efter aftale med godsejer Anders Puge Knudsen. Kontaktinfo findes på gavekort vedlagt pynten og skal medbringes ved afhentning.