Fra den 1. december og frem til jul kan du hver dag her på Liebhaverboligen.dk vinde vilde præmier. Du kan blandt andet vinde en Quooker til en værdi af 20.000 kroner, og bag lågerne gemmer sig også ure, smykker, tøj, sko, gavekort til Rotunden, lamper, gear til boligen og hudpleje-produkter.

Der bliver trukket en vinder hver dag klokken 21.00, og de heldige præmiemodtagere får besked direkte.

Du skal være tilmeldt nyhedsbrevet for at deltage, og det gør du ved at klikke her.

Held og lykke, når det bliver tid … og god jul, når det bliver tid :·)

Du kan blandt andet vinde denne Quooker Round Fusion i bruneret messing til en værdi af cirka 20.000 kroner.

Et gavekort til byens førende fødevarebutik kan alle bruge.

Blot et par dråber af Sensai Dual Essence fordelt på ansigt og hals reducerer rynker & fine linjer, beroliger samt vitaliserer huden. Denne har en værdi af 1.220 kroner og gemmer sig bag en af lågerne.

Håndlavet keramikfad på fod fra Marokko, Unika kantha-pude og clutch syet af indiske sarier, opvaskemiddel fri for parabener fra Frankrig, Hammam viskestykke fra Tyrkiet og et vintage chapati-bræt fra Roomers & Woodbox kan du også vinde.

Spirit Floor hedder denne lampe fra Light·Point, og den gemmer sig også bag en af lågerne.

Executive Diver Automatic hedder dette Jaguar ur, hvis skive kan fås i flere forskellige farver. Værdien er 6.498 kroner, og uret kan blive dit, hvis du deltager i julekalenderen på Liebhaverboligen.dk.