Hvad enten du har grønne fingre eller ej, er haven et skønt sted at nyde årstiden og skabe små hyggelige oaser. Indret dig med lækkert interiør og saml dine nærmeste til hyggelige stunder i det grønne.

 

FET_Havelykke_billede-5

 

Skulpturelt tørrestativ

Spiderweb tørrestavet fra danske Skagerak er ikke blot en praktisk foranstaltning til tørring af vasketøj. Det er også en skulpturel udsmykning til haven. Det smukke stativ er fremstillet af teaktræ og rustfrit stål, der er uovertrufne materialer til udendørs brug. Teak er en tæt og hård træsort, som er rig på naturlige olier og kernestoffer. Kernestofferne gør træet i stand til at modvirke råd, og den naturlige olie holder træfibrene sammen og forhindrer revner og sprækker. 

 www.trendyliving.dk

 

FET_Havelykke_1

 

Små skønne stunder

Garden er et lille og praktisk havebord med et råt look, fremstillet af vejrbestandigt lakeret stål. Et enkelt og skønt havebord til hyggestunder på terrassen eller i haven. Bordet er del af en haveserie, hvor du også kan få matchende stole med eller uden armlæn og et rektangulært bord.

www.nordal.dk

 

FET_Havelykke_billede-3

 

Blomstrende kaffevarmer

Hold din kaffe eller the varm med Fiola French Press Warmer fra danske Sissel Edelbo, der laver farverige produkter ud af genbrugte indiske sarier. Ved hjælp af en magnetisk lukning omslutter stoffet din varme drik og holder den ikke bare lun, men gør den også smuk at se på. De blomstrede mønstre passer godt ind i en et hyggelidt havemiljø.

www.sissel-edelbo.dk

 

FET_Havelykke_billede-2

 

Moderne klassiker

Den smukke Overlap bænk er enkelt design i høj kvalitet, der passer perfekt med bordet i samme serie. Kontrasten mellem det rustikke træ og det malede stål er fantastisk flot og i perfekt overensstemmelse med tidens trends og tendenser. De robuste planker bliver kun smukkere med tiden og serien har på alle måder en lang levetid.

www.jacobsenmobler.dk

 

FET_Havelykke_book_frit-copy

 

Kriblende superhelte

”Den kriblende have. Sådan dyrker du din have og redder kloden” er en hyldest til ørentvistene, bierne, myrerne, svirrefluerne og alle de andre oversete helte i naturen. Den britiske forsker Dave Goulson giver os et nyt fascinerende indblik i insekternes forunderlige liv. Vi er med ham, når han graver i kompostbunken, kigger ind gennem glasset til sit bi-hotel eller dykker ned for at se nærmere på livet i havedammen. Han viser os, hvordan vores eget liv er uløseligt forbundet med insekternes, samt hvordan haven kan blive det sted, hvor vi genopretter forbindelsen til naturen.

www.politikensforlag.dk

 

FET_Havelykke_billede-10

 

Gør havearbejdet til en leg

Uanset om du planter ud eller river blade sammen, er kvalitetstid i haven med børnene en af livets små, men bedste glæder. Så hvorfor ikke vise dem, at havearbejde rent faktisk kan være en leg? Det bliver ekstra sjovt at hjælpe mor og far i det grønne, når man har sine egne redskaber. MyFirst Fiskars er en serie haveredskaber til de mindste, der omfatter spader, stangredskaber og meget andet, så de kære små kan gi’ et nap med i haven.

www.fiskars.dk

 

FET_Havelykke_billede-8

 

Smukke quilte

Nup en lur eller lad børnene lege på de bløde økologiske tæpper fra Cam Cam Copenhagen. Tæpperne fås i en række lækre farver med fine diskrete mønstre. Læg gerne flere rundt omkring i haven, så du laver små hyggelige baser, både under solen og i skyggen.

www.camcamcopenhagen.dk 

 

FET_Havelykke_billede-6

 

Naturligt interiør

De elegante Palmachair-stole i det slidstærke naturmateriale rattan, skaber hygge i hvert et hjørne af haven. Bløde hynder gør stolene behagelige at sidde i, så du kan tage dig et velfortjent break fra havearbejdet med en varm kop kaffe. Betrækket fås i hvid, grå og phantom farve – så har du altid en farve, der passer til sæsonen.

www.tinekhome.com

 

FET_Havelykke_billede-9

 

Rå krukker

Arranger planter og blomster i de minimalistiske, maskuline og geometriske Boyhood-krukker fra Spectrum. Det mørke ydre giver en solid og tung fornemmelse, hvor den matte unikke finish tilføjer en blødhed i udseendet. Med sin høje krop og geometriske form har krukken et elegant udtryk. Mix de forskellige Boyhoods former, størrelser og farver for at skabe dit unikke udseende og udtryk. Hvert eneste produkt er håndlavet og er derfor enestående i farve og form.

www.classicroom.dk