House of Blinds i Lyngby kan med de nyeste kollektioner inden for gardinløsninger og solafskærmning tilbyde en lang række spændende løsninger til boligen

 

Custom Made – den personlige løsning

House of Blinds i Lyngby kan med de nyeste kollektioner inden for gardinløsninger og solafskærmning tilbyde en lang række spændende løsninger til boligen. Fra Custom Made rullegardiner til specielle ”multishades” og andre løsninger, som vil understrege boligens personlige stil. I stedet for standard mørklægning til børneværelse eller den klassiske hvide persienneløsning til soveværelset kan du nu hente inspiration til fornyelse i det righoldige udvalg, der netop er landet hos House of Blinds.

 

”Flere nye producenter har i denne sæson været utrolig dygtige på designfronten. Vi oplever en markant fornyelse på mange af områderne. Et rullegardin skræddersyet på mål og med mange muligheder for små og store detaljer: Synlige flotte trælister i bunden; små lækre knapper eller store sjove knapper i pang farver til børnene;

 

Blonder eller dekorative kantebånd eller bare en synlig stikning i en super flot farve. Dette er bare

nogle af de mange nye detaljer, der gør den enkelte kundes rullegardin helt personligt. Det er virkelig fantastisk at opleve de mange muligheder for designmæssig variation, når vi skal hjælpe med indretning”, fortælle indehaver Ulla Filtenborg til Liebhaverboligen

 

Læs mere på www.house-of-blinds.dk