Romeo & Juliet – og Hamlet som komedie på Kronborg Slot

Der er dobbelt op på Shakespeare Festival på Kronborg Slot i år. 29. – 31 juli, hvor gruppen Shakes gæster den traditionsrige scene tre aftener med deres noget alternative ”The Comedy of Hamlet – eller Fake It Until You Make It”. Hvilket de i øvrigt gør på dansk og med rock’n’roll. Forestillingen kan principielt nydes samme dag som ”Romeo & Juliet – and Other Catastrophic Love Affairs”, hvor norske Christian Hestø og polske Piotr Misztela om eftermiddagen spiller Shakespeares tragedie – på engelsk – mens de konstant føjer virkelige historier til om umulig eller kriminaliseret kærlighed fra vores tid. Alle historierne er triste, temaerne er alvorlige, men forestillingens form er humoristisk. Tragedien i alle disse kærlighedshistorier er så tydelig og overvældende, at vi kun kan relatere til dem med de teatralske midler til humor. En læser kan vinde 2 billetter til begge forestillinger en valgfri dag i spilleperioden (forbehold for udsolgt). Samlet værdi 590 kr.

Spørgsmål: Hvilken dramatiker fejres med en stor teaterfestival på Kronborg Slot 29. juli til 7. august?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)