Hundested Sandskulptur Festival 2022: Tidsrejsen

Kæmpeblæksprutten vender timeglasset på havnen i Hundested, så du kan tage en tiltrængt pause fra hverdagens gøremål. Her er tiden lige så flygtig som det gyldne sand mellem kunstnernes hænder. I årets sandskulpturfestival kan du gå på opdagelse i gyldne tidslommer, hvor urtidskvinden Lucy beskuer kunstnernes værker, der transporterer os tilbage til fortiden og ind i fremtiden på eventyrlig vis. Alting er som altid er lavet i fugtigt og lerholdigt sand, sand og atter sand. Festivalen er både sjov og inspirerende, og der er rig mulighed for at skabe sin egen sandskulptur. På festivalpladsen kan børn og barnlige sjæle udfolde kreativiteten med forskellige aktiviteter og fordybe sig i sandet. Cafeen byder på forfriskninger, mens ungerne hygger sig i sandkassen. En læser kan vinde en familiebillet (2 voksne 2 børn) samt 4 lækre isvafler fra Hansen Is. Samlet værdi 280 kr.

Spørgsmål: I hvilken nordsjællandsk by afholdes der for 11. gang Sandskulptur Festival?

  Dit svar

  Navn (skal udfyldes)

  Adresse (skal udfyldes)

  Postnummer (skal udfyldes

  Mobilnummer (skal udfyldes)

  Din e-mail (skal udfyldes)