Madlavningskursus

Artikel af: Benedicte Bevensee - Apr 03 2019 kl: 12:57

FET_Gastronomi_Events_Madskole

 

Aftenens tema er Skandinavisk Gourmet, og maden er kendetegnet ved en renhed i både smag, anretning og ikke mindst lokale råvarer. Timm Vladimirs Køkken i Valby afholder madlavningskursus, hvor der skal laves mad med sæsonens bedste råvarer og teknikker. Der skal tilberedes og læres de tips og tricks, som de professionelle bruger for at få det helt rigtige nordiske præg på maden. Du kan allerede se aftenens menu inde på hjemmesiden, hvor du også kan tilmelde dig. Drikkevarer er inkluderet i prisen, og opskrifter kan efterfølgende fås på mail. Alle deltagere får også et Timm Vladimirs Køkken-forklæde med hjem, når eftermiddagen er slut.

Hvor: Timm Vladimirs Køkken Valby
Hvornår: Søndag den 28. april klokken 12.00 til 16.00
timmvladimirskøkken.dk 

CLOSE
CLOSE