DIAMANTJÆGEREN – EN RÅ VERDEN I GLIMT

Artikel af: Sarah Emilie Høegh - Apr 12 2019 kl: 10:53

Den 26. april kl. 17.00 kan du opleve Katerina Pitzner
på Bernstorff Slot

Arrangementet starter med et spændende foredrag af Katerina Pitzner.
Læs mere om foredraget nedenfor.

Det vil blive serveret bobler, snacks og en funklende 3-retters middag i Slottets smukke stuer. Se hele menuen her.

Prisen for hele arrangementet inkl. middag, bobler, vin, kaffe og te er kr. 895,-/pr. person. Beløbet indbetales på forhånd.

Se mere her og book bord på info@bernstorffslot.dk

 

FET_KatarinaP

 

Katerina Pitzner er professionel diamanthandler. Som direktør for Copenhagen Diamond Exchange, handler hun på vegne af private forbrugere og investorer, direkte på verdensmarkedets diamantbørser. Den karismatiske danske erhvervskvinde, inviterer tilhørerne med ind i diamanternes hemmelige verden.

I rollen som den erfarne foredragsholder, giver hun et nuanceret indblik i en lukket branche, som det kun er få forundt at møde. Katerina Pitzner fortæller om de uskrevne regler og adfærdskodeks og om at være ene kvinde i en mandsdomineret verden.

Under dette foredrag, kommer man ind bag facaden i den ellers lukkede diamantbranche. Fortællinger fra den internationale diamantscene med imponerende fakta og utrolige historier.

Hun er flittigt anvendt som ekspert i medierne. Hun er forfatter til bogen ”Diamantjægeren – en rå verden i glimt”. Kendt fra DR1’s Størst, Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark, TV3’s Købmænd på 1. klasse og er populær businessblogger hos Børsen. Desuden er hun aktuel med TV2’s reportageprogram ”Diamantfamilien”.

CLOSE
CLOSE