Det sker i Hornbæk

Artikel af: Benedicte Bevensee - Jun 28 2019 kl: 12:00

Med naturen og havet som nabo er Hornbæk en oplagt sommerdestination. Det er stedet for afslapning og aktiviteter med familie og venner. Besøg den skønne badestrand eller hop på cyklen i den evigt skiftende natur med udsigt til Sverige.
Hornbæk er den lille perle, hvor en skøn blanding af kulturturister, jetsettere, børnefamilier, sportsfolk og sejlere mødes med de lokale for at nyde livet, hinanden og byens mange kvaliteter. Det er ren balsam for krop og sjæl. 

 

FET_Hornbaek_kunst

 

Kunst i Teltet 

Den årlige Kunst i Teltet-weekend afholdes i år den 20. og 21. juli på Museumsgrunden i Hornbæk. Der er gratis entré, og alle er velkomne. Der er valgt ti spændende kunstnere, og hver enkelt har sin egen stand. Alle kunstnere vil selv være til stede, og der er dermed mulighed for at købe alle udstillede værker direkte af kunstneren. Arrangementet bliver skudt i gang lørdag den 20. juli klokken 11.00, hvor der er reception, og borgmester Benedikte Kiær holder åbningstale. Derudover vil der være underholdning i form af jazzmusik, og der serveres et glas vin. Caféen holder åbent med mulighed for at købe sandwichs, hjemmebagte kager og kaffe. 

Hvor: Museumsgrunden, A. R. Friisvej 15, Hornbæk
Hvornår: 20. til 21. juli klokken 11.00 til 18.00.
museumihornbaek.dk

 

FET_Hornbaek_run'

 

Hornbækløbet 

Hornbækløbet 2019 afholdes i år lørdag den 27. juli med start klokken 10.30. Tilmeldingen er i fuld gang, og ruten er planlagt. Der er mulighed for at løbe ruten på 5 km eller tage turen to gange og dermed løbe ruten på 10 km. Der vil være væskedepot ved passage af målområdet samt frisk frugt og vand, når man kommer i mål. Løbet afholdes af Hornbæk Rotary Klub, og overskuddet går til at støtte forskellige projekter. Se ruten og meld dig til på Hornbækløbets hjemmeside. 

Hvor: Hornbæk
Hvornår: Lørdag den 27. juli klokken 10:30.
hornbækløbet.dk 

 

FET_Hornbaek_albis

 

Morgenyoga og kaffe 

Lørdag den 13. juli kan du tage din yogamåtte under armen og din mand, veninde eller nabo i hånden og starte dagen med yoga i baghaven hos Albi’s. Efter yogatimen kan du nyde en god kop kaffe eller te samt hyggeligt samvær i haven. Underviser er Bitten Hammer Kjølsen fra Yogapraxis. Det koster 129 kroner, og der er plads til 25 deltagere. I tilfælde af regn rykkes yogaen indendørs hos Yogapraxis. 

Hvor: Albi’s Kaffebar og Second Hand
Hvornår: Lørdag den 13. juli klokken 9.00 til 10.15
Tilmelding via mobilpay på 2242 9923 samt sms med navn(e) og dato.  

 

FET_Stranuro_Hornbaek

 

Lav din egen stranduro

På torvet foran biblioteket i Hornbæk kan du komme og lave din egen stranduro. Billedkunstner Joan Ledang står klar til at hjælpe med at lave de flotteste stranduroer. Alle kan deltage, og aldersgrænsen er plus seks år. Det er gratis at deltage, og man må gerne selv medbringe tørre ting fra stranden, men det er ikke et krav. I tilfælde af regnvejr flyttes aktiviteten indenfor på Hornbæk Bibliotek. Tilmelding er ikke nødvendig. 

Hvor: Vestre Stejlebakke 2A
Hvornår: Tirsdag den 16. juli
klokken 13.00 til 16.00
helsbib.dk

 

FET_Hornbaek_yoga

 

Sommeryoga

Drømmer du om en afslappende sommer, kan du bruge morgenerne på at dyrke sommeryoga. Du er sikret, at dagene fyldes med den skønneste fornemmelse og et twist af at mærke kroppen. Der er 12 pladser på hvert hold, og der er ingen tilmelding. Pladserne fordeles efter først til mølle-princippet, og det er derfor en god ide at komme 10 minutter før, så du kan sikre dig en plads og finde dig til rette, inden holdet starter. Der er yogamåtter og tæpper til alle deltagende, og der serveres vand før og efter timen. Det eneste du skal have med er dig selv, og tøj du kan bevæge dig i. 

Hvor: Havnevej 6
Hvornår: Uge 26 til 30
hornbaek.dk 

 

FET_Hornbaek_strik

 

Kom og strik på Hornbækhus 

Hvis du også synes, det er hyggeligt at strikke og blive inspireret af andre strikkefolk, kan du komme med til hyggelige strikkeaftener på Hornbækhus. Tine Bottelet, Hornbækhus’ strikkedame, giver fif til dit strikketøj og hjælper, hvis ærmerne er strikket sammen, eller sokken mangler en hæl. Hornbækhus’ strikkeklub er både for den garvede strikker og nybegynderen. Strikkeklubben er ikke undervisning, men er et sted hvor man sammen kan hjælpe hinanden og få gode idéer. Tilmelding skal ske inden klokken 15.00 på dagen, og kan gøres via mail eller telefon. 

Hvor: Hornbækhus
Hvornår: Løbende – tjek hornbaek.dk.

 

FER_Hornbæk_Strand

 

Store Stranddag i uge 31

Store Stranddag i Hornbæk er en del af Uge 31 i Hornbæk. Formålet med dagen er at skabe liv, fællesskab og glæde på stranden. Det er gratis at deltage, og alle kan være med. Der bydes på et bredt udvalg af aktiviteter inden for motion, kultur og natur. Uge 31 i Hornbæk giver dig, din familie og venner mulighed for at krydre sommerferien med en masse sjove, spændende og hyggelige oplevelser indenfor sport, sundhed og velvære. Hver dag i løbet af ugen byder på et væld af gratisaktiviteter med professionelle instruktører inde for blandt andet fitness, sejlads, yoga, dans og løb. Der regnes med over 100 aktiviteter i året program. 

Hvor: Hornbæk
Hvornår: Uge 31
Dgi.dk

 

 

 

 

 

CLOSE
CLOSE