Bagekursus

Artikel af: Benedicte Bevensee - May 07 2019 kl: 12:54

FET_Bagekursus2

 

På bagekursus hos Timm Vladimirs køkken kommer du hele vejen rundt om viden, teknik og velsmag. Kurset sørger for, at du fremover vil lykkes endnu bedre med dit bagværk. Brød er bedre, når det er hjemmebagt, og der vil være fokus på korn, mel, gær-typer, gluten og ikke mindst de rigtige bageteknikker, for at kunne lave brød der smager.
Underviserne sørger for at alle får en grundteoretisk tilgang til det at bage, men der skal også noget i maven. Der bliver serveret knækbrød med et udvalg af charcuteri og gode oste. Endvidere sørger køkkenet for braiseret økogris og sprødt coleslaw til af komme i de briocheboller, der skal bages. Der vil også være hjemmelavet lemonade, køkkenets hjemmebryggede øl og et glas vin eller to.

Hvor: Timm Vladimirs Køkken Valby
Hvornår: Søndag den 19. maj klokken 12.00 til 16.00
timmvladimirskoekken.dk

CLOSE
CLOSE