Bryllupstema: Weekendophold

Artikel af: Dennis Kjærulf - Feb 11 2015 kl: 11:33

Liebhaverboligen har fundet tre oplagte bud på den perfekte gave til brudeparret.

 

FET_Liebhaverboligen_Bryllupsgave_Weekendophold_Hotel_HelenekildeHelenekilde11

 

Helenekilde Badehotel

Helenekilde Badehotel er et klassisk badehotel i en moderne uprætentiøs fortolkning med en enestående beliggenhed ved Kattegat i Tisvildeleje.

Hotellet har 28 dobbeltværelser – over halvdelen med havudsigt – og flere hyggelige stuer og opholdssteder. Når vejret er til det, spiser hotellets gæster på den store terrasse med fri udsigt til hav og solnedgang. Resten af tiden serveres maden i hotellets restaurant, der også lægger hus til Sessions, konrencer, bryllupper og andre store begivenheder.

Book for eksempel et GetAway Ophold for 2 personer.

Opholdet inkluderer: Kaffe, the og varm chokolade med hjemmebag, 3 retters middag og overnatning i dobbeltværelse. Morgenbord med alskens hjemmebagte specialiteter.

Priser fra kr. 1.195 pr person i dobbeltværelse.

Helenekilde Badehotel, Strandvejen 25, 3220 Tisvildeleje, Tlf. 48 70 70 01
www.helenekilde.com

 

FET_Liebhaverboligen_Bryllupsgave_Weekendophold_Hotel_Frededriksminde1 FET_Liebhaverboligen_Bryllupsgave_Weekendophold_Hotel_Frederiksminde - Terrasse1

 

Romantik på hotellet

Det smukke og romantiske Hotel Frederiksminde ligger som en perle – nænsomt beskyttet af naturen i fantastiske omgivelser. Med udsigt over park og fjord ligger det perfekt restaurerede hotel godt gemt af vejen fra hverdagens mange gøremål. Omgivelserne, naturen og beliggenheden giver med det samme en følelse af ro og nærvær.

Hotellet fremstår i dag i den oprindelige romantiske stil fra 1890’erne.
Indretningen bærer præg af et hotel med en lang historie og mange gode minder og man fornemmer hurtigt, at man er i omgivelser, hvor hjerte, sjæl og respekt for historien betyder alt. Netop hjerte og sjæl er den røde tråd på Hotel Frederiksminde. Hotellets køkken og restaurant er i dag blandt den absolutte elite i Danmark. I køkkenet handler det i al sin enkelthed om smag. Urterne plukkes nede ved vandkanten og svampene i den lokale skov.

Vinkortet er primært sammensat af europæiske vine – lige fra de store klassiske producenter til de små og skæve vingårde, som laver vin med kant og attitude. Så hvis turen går til Hotel Frederiksminde, i anledning af en af livets store fester eller blot et hyggeligt lille getaway, står hele personalet og de pragtfulde omgivelser klar til at byde jer velkommen.

Prisen på et Sanseophold er 1.750 kr. og inkluderer eftermiddagskaffe/the og kage, velkomst og snacks, 6-retters menu, mineralvand, kaffe/the med sødt, overnatning i dobbeltværelse og skøn morgenmad. www.frederiksminde.com

 

FET_Liebhaverboligen_Bryllupsgave_Weekendophold_Brandholm_Hotel_H7A6221-cropFET_Liebhaverboligen_Bryllupsgave_Weekendophold_Brandholm_Hotel_H7A6619_ligther FET_Liebhaverboligen_Bryllupsgave_Weekendophold_Brandholm_Hotel_H7A6478

 

Bandholm

Lad jer forkæle på Bandholm Hotel på nordkysten af Lolland. Lige ud til vandet ligger denne lille romantiske perle fra 1886. Hotellet har både restaurant med gourmet og wellness med skønne massager og lækre ansigtsbehandlinger.

Nærvær, ro og service er kendetegnende her.

Hotellet er med blandt de 10 bedste wellnesshoteller, og blandt de 10 bedste “Mindre hoteller” i Danmark.

Om sommeren kan opholdet kombineres med et besøg i den smukke Knuthenborg Safaripark, eller måske en kanotur på Maribo Søerne.

Bandholm Hotel, Havnegade 37, 4941 Bandholm, Tlf. 54 75 54 76
www.bandholmhotel.dk

 

 

CLOSE
CLOSE